گردوغبار سیستان و بلوچستان امسال ۷هزار نفررا به مراکز درمانی کشاند

دکتر علی اکبر نصیری روز پنجشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: “۲ هزار و ۶۲۰ نفر از این افراد به دلیل مشکلات قلبی، سه هزار و ۱۷ نفر با مشکلات تنفسی، هزار و ۲۵۳ نفر به دلیل بیماری چشمی و ۵۷۳ نفر به دلیل مصدومیت ترافیک ناشی از وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و توفان در منطقه به مراکز درمانی این دانشگاه مراجعه کرده اند”.

وی افزود: “تمام مراکز بهداشتی و درمانی منطقه سیستان و بلوچستان در حالت آماده باش برای ارائه خدمات به بیماران در شرایط بحرانی از جمله توفان هستند”.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل از مردم به ویژه سالمندان و خردسالان خواست تا در حد ممکن در شرایط جوی نامساعد از منزل خارج نشود.

به گزارش ایرنا مردم منطقه سیستان و بلوچستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان از حدود ۲ دهه پیش تاکنون با بحران خشکسالی، وزش توفان و گردو غبار و گسترش بیماری های چشمی، تنفسی، ریوی و سل ناشی از این بحران رو به رو هستند.

سیستان و بلوچستان با افزون بر ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت و ۱۹ شهرستان و ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع وسعت پهناورترین استان کشور شناخته می شود.

این استان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند. ایرنا 7 دی