بامداد امروز شماری از کارگرانی که تا سال ۹۱ از طریق شرکت پیمانکاری آذرخاک در فاز ۱۳ کنگان مشغول کاربودند، در اعتراض به باقی ماندن معوقات مزدی خود تجمع کردند.
سایر کارگرانی که صبح امروز برای رفتن به محل کار خود فاز ۱۳ کنگان متوجه این اجتماع صنفی اعتراضی شده بودند، میگویند: “از قرار معلوم، این کارگران معترض حدود ۱۵ نفر میشوند که تا سه سال پیش در استخدام شرکت آذرخاک از شرکت های زیرمجموعه «پتروپایدار ایرانیان» بودند”.
به نقل از این کارگران عنوان میشود: “در سال ۹۱ و به دنبال خلع ید شرکت پیمانکاری که در استخدام آن بودند رابطه کاری آنها متوقف میشود اما هنوز بابت مطالبات مزدی آن دوران با آنها تسویه حسابی صورت نگرفته است”.
به گفته این کارگران در مدت این چهار سال هیچ مقام کارفرمایی حاضر نشده است تا پاسخگوی مطالبات برزمین مانده آنها بشود و به همین دلیل آنها صبح امروز با تجمع در مقابل ورودی محوطه کارفرمای اصلی خواستار رسیدگی به معوقات ۴ ساله خود شدند.
آغاز هشتمین روز تجمع کارگران کمپرسور سازی تبریز
به گزارش ایلنا، بیش از ۱۲۰ نفر از کارگران و کارکنان شرکت کمپرسور سازی تبریز، امروز سهشنبه ۲۴ اسفند ماه؛ هشتمین روز اعتصاب خود را ادامه دادند.
شماری از کارگران تجمعکننده کارخانه کمپرسور سازی تبریز گفتند: “از هفدهم اسفندماه تاکنون برای پرداخت مطالباتمان هر روز تجمع کردهایم”.
به گفته کارگران کمپرسور سازی تبریز، از پنج ماه پیش تاکنون مزدی به آنها پرداخت نشده است، همچنین عیدی و پاداش پایان سال خود را دریافت نکردهایم.
کارگران این کارخانه با بیان اینکه جدا از مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه، بدنبال تامین امنیت شغلی خود هستیم؛ در ادامه گفتند: “طی روزهایی که تجمع کردهایم چند روزی کارفرمای بخش خصوصی کارخانه با تهدید کارگران درهای ورودی کارخانه را به روی آنان بست”.
این کارگران که بخش دیگری از مطالباتشان بازگرداندن مسئولیت مدیریت این واحد خصوصیسازی شده به سازمان گسترش نوسازی صنایع است، افزودند: “از زمانی که این کارخانه به بخش خصوصی واگذار شده؛ مشکلات کارخانه با کاهش امنیت شغلی کارگران آغاز شده و تعداد کارگران از حدود ۷۰۰ نفر به حداقل ۱۲۰ نفر تقلیل یافته است”.
کارگران کمپرسور سازی درباره سایر مشکلات صنفی خود میگویند؛ غیر بحث تاخیری که در پرداخت معوقات مزدی ما وجود دارد در زمینه بیمهای نیز دچار مشکلاتی هستیم.
به گفته کارگران معترض اگر کارفرما حداقل بخشی از مطالباتمان را پرداخت کند دیگر دلیلی برای ادامه یافتن اعتراضهای صنفی وجود ندارد. با این وجود تا این لحظه از جانب مدیریت کارخانه و مسئولان استانی پاسخ مشخصی به این خواستهها داده نشده است.
تجمع صنفی کارگران بلبرینگ سازی واردنهمین روز شد
به گزارش ایلنا، تجمع صنفی کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز وارد نهمین روز خود شد. این کارگران که تعداد آنها بیش از ۳۰۰ نفر است به عدم پرداخت دستمزد سه ماه گذشته خود معترض هستند.
تعدادی از کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز گفتند که تجمع صنفی آنها امروز وارد نهمین روز خود شده است اما تا کنون هیچ کدام از مسئولین کارخانه پاسخگوی آنان نبودهاند.
اعتراض کارگران به عدم پرداخت دستمزد آذر، دی وبهمن سال ۹۵ و پرداخت نشدن عیدی سال ۹۶ بر میگردد.
کارگران می گویند تا این لحظه از نتیجه اعتراضمان در محوطه کارخانه و مقابل نهادهای دولتی تبریز نتیجه ای نگرفته ایم اما همکارانمان امیدوارند که کارفرمای کارخانه با اتخاذ رویکرد تعاملی با کارگران، مشکلات آنان را در روز های باقی مانده از سال حل کنند.
به گفته آنان، زمانی وضعیت تولیدات این کارخانه بسیار خوب بود اما از وقتی که شرکت بلبرینگ سازی به نام خصوصی سازی و اجرای سیاستهای اصل ۴۴ از مالکیت مدیریت دولتی خارج شد، کارفرمای خصوصی جایگزین نتوانست به تعهدات مالی خود عمل کند و در نتیجه این وضعیت به وجود آمده است.
اعتراض صنفی کارگران سیمان صوفیان وارد دومین روز شد
به گزارش ایلنا، کارگران کارخانه سیمان صوفیان برای دومین روز متوالی در محوطه کارخانه تجمع کردند.
منابع کارگری در این واحد تولیدی خبر دادند، صبح امروز بیش از ۲۵۰ نفر از کارگران سیمان صوفیان در آذربایجان شرقی بار دیگر تجمعهای اعتراضی خود را در محوطه کارخانه از سر گرفتند.
به نقل از کارگران سیمان صوفیان گفته میشود که مشکل اصلی این واحد صنعتی به تاخیر افتادن عیدی وپاداش پایان سال و دیرکرد در پرداخت برخی مزایای مزدی همانند پایه سنواتی وتجمیع سنواتی است.
همچنین براساس اطلاعاتی که از سوی این منابع گزارش شده است کارفرما از سال ۹۲ تجمیع سنواتی مارا لحاظ نکرده واز ابتدای سال جاری پایه سنواتی ما افزایش پیدا نکرده است.
تجمع کارگران بلبرینگ سازی تبریز به استانداری رسید
به گزارش ایلنا، اجتماع صنفی صبح امروز کارگران شرکت «بلبرینگ سازی تبریز» به همراه خانواده هایشان در اعتراض به مطالبات معوقه از محدوده کارخانه به مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی انتقال یافت.
منابع خبری در این واحد تولیدی با اعلام این خبر گفتند، در ادامه اعترضات نه روز گذشته کارگران بلبرینگ سازی تبریز در محدوده کارخانه، ساعاتی قبل کارگران تصمیم گرفتنند به همراه خانواده هایشان برای رساندن صدای اعتراضشان اجتماع صنفی خودرا از محل کارخانه به مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی انتقال دهند.
کارگران می گویند تا این لحظه از نتیجه اعتراضمان در مقابل استانداری نتیجه ای نگرفته ایم اما نمایندگان ما همچنان با مسئولین این نهاد دولتی در حال مذاکره هستند.
گفتنی است بیش از ۱۹۰کارگر کارخانه بلبرینگ سازی تبریز از روز دوشنبه۱۶ اسفند ماه تاکنون با برپایی تجمع در محوطه این کارخانه خواستار پرداخت دست کم سه ماه حقوق معوقه و عیدی وپاداش پایان سال خود شدهاند.
تجمع کارگران اکیا خودرو مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی
به گزارش ایلنا، صبح امروز حدود ۲۰۰ نفر از کارگران کارخانه خودرو سازی «اکیا خودرو» در اعتراض به تاخیر افتادن مطالبات مزدی خود از شهرستان صوفیان برای تجمع در مقابل استانداری آذربایجان شرقی به شهر تبریز آمدند.
به گفته منابع، کارخانه اکیا خودرو در زمینه تولید اتوبوسهای درون شهری فعالیت دارد و کارگران آن مدعی هستند که طی یکسال گذشته حقوق نگرفته اند.
گفتنی است همزمان با اجتماع صنفی صبح امروز کارگران آکیا خودرو، کارگران کارخانه بلبرینگ سازی تبریز نیز در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی خود مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی تجمع کرده بودند.
تجمع کارگران پیمانکاری پالایشگاه آبادان برای مطالبات پرداخت نشده
به گزارش ایلنا، نزدیک به ۸۰ کارگر پیمانی پالایشگاه آبادان صبح امروز (۲۴ اسفند ماه) در اعتراض به به تاخیر افتادن دو ماه مزد و عیدی پایان سال از سوی پیمانکار مقابل درب ساختمان مرکزی پالایشگاه تجمع کردند.
کارگران یاد شده که از طریق یک شرکت پیمانکاری در پالایشگاه آبادان مشغول به کار هستند مدعیاند دو ما مزد وعیدی خود را از پیمانکار طلبکارند به همین دلیل صبح امروز با تجمع مقابل درب ساختمان مرکزی پالایشگاه آبادان خواستار پی گیری مطالبات خود از کارفرمای اصلی شدند
از قرار معلوم کارگران مورد نظر که در زمینه پرداخت حق بیمه، مسکن و.. دچار مشکل هستند می گویند حداقل دستمزدی که به عنوان یک کارگر متخصص از پیمانکران دریافت می کنند کفاف زندگی ما را نمی دهد.
این کارگران در توضیح ادعای خود گفته اند؛ بیشتر ما کارگر فنی هستی، ولی سقف دستمزد کارگران فنی و متخصص بین هشت میلیون تا ۱۲ میلیون ریال است ولی پیمانکاردستمزد کارگر ساده را به ما پرداخت می کند همچنین عناوین شغلی هر یک از ما کارگران متخصص در تامین اجتماعی به عنوان کارگر ساده ثبت شده است.هرانا 24 اسفند