آشنایی با ما

آشنایی با کمیته دفاع از حقوق اقوام و ملل ایرانی

در کشور ایران طبق آمار تقریباً بیست قوم مختلف وجود دارد که در این میان می‌توان به کُردها: غرب و شمال غربی و شمال شرقی؛ آذری‌ها: شمال غربی؛ ترکمن‌ها: شمال شرق؛ لُرها: غرب؛ مازنی‌ها و گیلکی‌ها: شمال؛ سیستانی‌ها و بلوچ‌ها: در جنوب شرقی؛عرب‌ها در جنوب غربی و فارس‌ها در مرکز ایران اشاره کرد که علاوه بر اینها اقوام دیگری چون تالش، تات، خلج، قشقایی، بختیاری، ارمنی، آشوری و… نام برد.

درسیستم اداری و مدیریتی حاکم بر ایران کلیه اقوام به جز فارس‌ها تحت عنوان اقلیت یاد می‌شوند این در حالیست که کانون دفاع از حقوق بشر در ایران همه‌ی اقوام را برابر می‌داند.

نامگذاری اقلیت به جای پیروان اقوام در ایران باعث به وجود آمدن تبعیض و نابرابری‌هایی نیز شده که به رسمیت نشناختن زبان مادری و لباس اقوام و ایجاد دید از بالا به پیروان اقوام باعث عدم خشنودی و ظلم به این اقوام مختلف بوده است؛ همچنین حکومت وقت ایران با سیاست‍‌های اشتباه و برنامه مشخص شده شهرهای مرزی که معمولاً اقوام مختلف در آنها زندگی می‌کنند را به لحاظ امکانات رفاهی، اقتصادی، آموزشی، درمانی، فرهنگی، ورزشی و… محدود کرده و در سطح پایینی نگه داشته و اجازه رشد را به‌ اقوام مختلف نمی‌دهد. همین تبعیض‌ها باعث بالا رفتن آمار بیکاری، فقر، اعتیاد و خشونت در بین اقوام شده که کمیته اقوام و ملل ایرانی صدای عدالت‌خواهی پیروان اقوام می‌باشد.

با توجه به مسائل اشاره شده، کمیته دفاع از اقوام و ملل ایرانی از طریق انتشار روزانه اخبار نقض حقوق اقوام در سایت کمیته، گردآوری گزارشات سالیانه این اخبار و تحلیل آماری آن و همچنین تهیه برنامه‎های تخصصی برای کانال رادیویی کمیته، صدور اطلاعیه بر اساس اخبار روز و برگزاری جلسات سخنرانی و بحث و گفتگو اهداف ذکر شده را دنبال می‌کند. در پایان هر ماه شمسی گزارشات یک ماهه نقض حقوق بشر و قتل‌های قانونی (اعدام) در ایران توسط همکاران جمع‌آوری گردیده و در سایت قرار داده می‌شود.

جلسات ماهانه کمیته به صورت آنلاین در اپلیکیشن زوم  با پخش زنده از یوتیوب و اپلیکیشن کانون در اولین شنبه هر ماه میلادی و در ساعت 14:00 به وقت اروپای مرکزی تشکیل شده و به همراه جمعی از فعالان حقوق بشر و با حضور مهمانان پژوهشگر در این زمینه، سعی در افشاگری و آگاهی‌رسانی حقوق نقض شده‌ی اقوام و ملل در ایران را دارد.

با مراجعه به لینک زیر می‌توانید از زمان دقیق برگزاری جلسات و نحوه شرکت در جلسات مطلع گردید.

https://aghvam.bashariyat.org/

علاقمندانی که در این مهم تمایل به همکاری دارند از طریق لینک زیر می‌توانند برای عضویت در کانون دفاع از حقوق بشر در ایران اقدام نموده و در این اتحاد برای رسیدن به یک جامعه آزاد در کشور عزیزمان ایران همراه و همیار ما باشند.

https://bashariyat.org/?page_id=76

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا به لینک زیر مراجعه  نمائید.

https://bashariyat.org

کمیته دفاع از حقوق اقوام و ملل ایرانی

آشنایی با کمیته

آشنایی با کانون

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران انجمنی نادولتی و ناسودبر است که توسط فعالان و مدافعان حقوق بشر ایرانی در فوریه سال ۲۰۰۰ میلادی (۱۳۷۸شمسی) در آلمان در شهر برمن به ثبت رسید. این کانون دارای کمیته های تخصصی و همچنین دارای تعدادی نمایندگی در داخل و خارج کشور آلمان می باشد. ماهنامه بشریت …