سه تجمع اعتراضی برگزار شد

 

جمعی از کارگران شرکت حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس صبح امروز دوشنبه (یک آبانماه) در اعتراض به خصوصی‌سازی وپرداخت نشدن مطالبات مزدی خود، مقابل ساختمان وزارت کاردر تهران دست به تجمع زدند.

گروهی از کارگران شرکت حمل ونقل خلیج فارس صبح امروز در اعتراض به خصوصی‌سازی و پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود از سوی کارفرما مقابل ساختمان وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی تجمع کردند.

شماری از این کارگران که صبح امروز از محل کار خود در منطقه اسلامشهر راهی تهران شده‌اند، در تماس با ایلنا گفتند: “از اردیبهشت سال ۹۵ که مدیریت شرکت حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس به بخش خصوصی واگذار شد، پرداخت مطالبات مزدی وبیمه ای آنها برهم خورده است به عنوان مثال در همین مدت پرداخت مزایایی همچون حق اضافه کاری، کارانه، بهره‌وری و بیمه تکمیلی حدود ۱۲۰۰ کارگر شاغل در این شرکت با تاخیرهایی همراه بوده است”.

این کارگران با یادآوری اینکه پیش از ورود بخش خصوصی، شرکت حمل و نقل خیلج فارس تحت مدیریت مجموعه‌های وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار داشت، افزودند: “زمانی که وزارت بازرگانی سابق سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است، مدیریت جدید با افول ثبت سفارش مواجه شد و در نتیجه مشکل کارکنان شروع شد”.

به گفته آنها شرکت حمل و نقل بین‌المللی خلیج فارس ۱۲۸۶ نفر نیروی کار دارد که در ۴۳ شعبه ونمایندگی سراسر کشور مشغول به کار هستند.از این تعداد حدود ۴۰۰ نفر در دفتر مرکزی در منطقه اسلامشهر تهران فعال هستند که مطالبات معوقه آنها ازیک ماه گذشته در عین حال همکاران شهرستانی آنها تا ۴ماه طلبکارند.

همچنین از سوی کارگران گفته می‌شود که در پرداخت حق بیمه آنها نیز مشکلاتی به وجود آمده است به طوری که حجم مطالبات بیمه‌ای باعث شده‌است تا سازمان تامین اجتماعی از تمدید اعتبار دفترچه ای درمانی کارگران خوداری کند.

برپایه این اطلاعات ظاهرا کارگران این شرکت حمل ونقل دلیل به تعویق افتادن مطالبات مزدی خود را تامین نشدن منابع مالی کارخانه از سوی کارفرما بخش خصوصی عنوان می‌کنند.

آنها در ادامه می‌گویند: “همه ما به عنوان شاغلین بزرگترین شرکت حمل و نقل کشور در مرحله نخست خواستار بازگشتن شرایط کار سابقمان هستیم ودر مرحهل دوم می‌خواهیم در روند پرداخت مطالبات مزدی خللی ایجاد نشود”.

جمعی از دانشجویان پلی‌تکنیک و علامه طباطبایی تجمع کردند

جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های پلی‌تکنیک و علامه طباطبایی تهران در تجمعات جداگانه نسبت به معرفی منصور غلامی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم تجمع کردند.

همزمان با معرفی وزیر پیشنهادی علوم و در حالی که روزهای اخیر گروهی از دانشگاهیان با استقبال از معرفی منصور غلامی برای تصدی مسئولیت این وزارتخانه، نسبت به خروج وضعیت این وزارتخانه از بلاتکلیفی ابراز خرسندی کردند، طیفی دیگر از دانشجویان و دانشگاهیان نیز با انتشار بیانیه‌هایی اعتراض خود را به معرفی این گزینه پیشنهادی اعلام کردند.

در این میان ظهر امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک و علامه طباطبایی تهران در تجمعات جداگانه در این دو دانشگاه، خواستار توجه بیشتر به مطالبات دانشگاهیان شده و اعتراض خود را نسبت به معرفی منصور غلامی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم بیان کردند.

همچنین تجمع مشابهی هم در دانشگاه قزوین برگزار شده است.

تجمع جوانان بیکار مقابل فرمانداری ویژه آبادان

، جوانان جویای کار آبادان دو روز متوالی مقابل فرمانداری ویژه آبادان تجمع کردند. دفتر فرمانداری ویژه آبادان می‌گوید: “دنبال راهکار هستیم”.

از ابتدای هفته جاری، جوانان جویای کارِ آبادان برای دو روز متوالی مقابل فرمانداری ویژه آبادان تجمع کردند.

در این تجمعات که شنبه و یک شنبه از ساعات آغازین صبح آغاز شد، چند ده نفر از بیکارانِ بومیِ آبادان شرکت داشتند.

این جوانان که پلاکاردهایی در انتقاد از بیکاری و اشتغال غیربومی‌ها در دست داشتند، خواهانِ اشتغال در منطقه ویژه اروند هستند و می‌گویند: “در حالیکه جوانان بومیِ آبادان بیکار هستند، نباید از غیربومی‌ها در منطقه ویژه و پالایشگاه استفاده شود”.

در همین رابطه، دفتر فرمانداری آبادان ضمن تایید خبرِ تجمع به خبرنگار ایلنا گفت: “این جوانان، کار می‌خواهند و به طور مشخص خواهان اشتغال در منطقه ویژه اروند هستند”.

این مقام مسئول با بیان این که خواسته این جوانان نامعقول نیست و برآورده کردن آن نیاز به ارائه تمهیداتی دارد؛ افزود: “فرمانداری ویژه آبادان پیگیر این مساله هست و در تلاش است تا با ارائه راهکارهایی، خواسته این جوانان را برآورده کند”. ایلنا 1 آبان