مورخ چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶، مدتیاست فعالان صنفی دانشگاه نوشیروانی بابل میگویند با برخوردهایی مواجه هستند و معتقدند مسئولان دانشگاه سعی در خاموش کردن صدای منتقدان دارند.
در ادامه تجمعات صنفی دانشجویان در دانشگاههای مختلف کشور، دیروز نیز جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اقدام به برگزاری تجمعی برای بیان مطالبات و مشکلات صنفی خود کردند. مدتیاست فعالان صنفی دانشگاه نوشیروانی بابل میگویند با برخوردهایی مواجه هستند و معتقدند مسئولان دانشگاه سعی در خاموش کردن صدای منتقدان دارند.
به گفته دانشجویان، احکام انضباطی که برای دبیران این شورا ابلاغ و باعث اخراج این فعالین از شورای صنفی شده، پایبند نبودن مسئولان به توافقنامه تنظیم شده با شورای صنفی، مشکلات صنفی و رفاهی در دانشگاه و فضای امنیتی حاکم بر فعالیتهای صنفی از جمله تهدیدها و احضارهای مکرر، در کنار مطالبات عام صنفی دانشجویان مانند لغو طرح کارورزی فارغالتحصیلان دانشگاهی، اعتراض به سیاستهای آموزشی دولتها در دهههای اخیر، اعتراض به قانون سنوات تحصیلی و.. از عمده دلایل شکلگیری این تجمع بوده است.
در این تجمع بیانیه مشترک شوراهای صنفی کشور بهمناسبت روز دانشجو که به امضای ۳۲ شورای صنفی رسیده است خوانده شد. در کنار مطالباتی که در بیانیه ذکر شده است، دانشجویان مطالباتی چون اجرای صحیح آییننامهها و دستورالعملهای انضباطی، تشکیل جلسات شورای نظارت دانشگاه بهصورت مداوم و طبق آییننامه و اجرای دقیق توافقنامه نمایندگان دانشجویان با مسئولین دانشگاه را مطرح کردند.
دانشجویان معتقدند مسئولین دانشگاه، توافقنامهای که در اردیبهشت سال ۹۵ بین نمایندگان ریاست دانشگاه و شورای صنفی منعقد شد را نقض کردهاند. از جمله بندهای موجود در این توافقنامه میتوان به برگزاری جلسات پرسش و پاسخ علنی با معاونتهای دانشگاه اشاره کرد که با وجود پیگیریهای مختلف شورای صنفی، مسئولین دانشگاه تاکنون حاضر به حضور در جمع دانشجویان و پاسخگویی به سوالات آنها نشدهاند.
تجمع معلمان حقالتدریس سراسر کشور مقابل مجلس
مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۱، صبح روز (بیست و یکم آذر) جمعی از معلمان حقالتدریس سراسر کشور به تهران آمدند و مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
تجمعکنندگان خواستار مشخص شدن وضعیت استخدامی خود هستند.
یکی از حاضران در تجمع امروز که از استان قزوین به تهران آمده، در ارتباط با اهداف تجمع گفت: “چند هزار معلم حقالتدریس در سراسر کشور در انتظار جذب در آموزش و پرورش هستند؛ سوال ما اینست که چرا وزارت آموزش و پرورش، مصوبات مجلس مبنی بر لزوم جذب حقالتدریسیها را اجرایی نمیکند؟”
این معلم میگوید: “رعایت امنیت شغلی و استخدام، مطالبات کلیدی ماست و بایستی هم نمایندگان مجلس و هم مسئولان آموزش و پرورش، به این مطالبات توجه کنند”.
حقالتدریسیها با در دست داشتن پارچهنوشتهها و پلاکاردهایی خواستار توجه نمایندگان مجلس به خواستههای خود شدند. ایلنا /خبرآنلاین 22آذر