کارگران بیکارشده فاز ۱۹ پارس جنوبی برای چهارمین روز متوالی مقابل پالایشگاه تجمع کردند.
امروز چهارمین روزی است که کارگران بیکارشده فاز ۱۹ پارس جنوبی مقابل پالایشگاه تجمع کردهاند.
این کارگران که تعداد آنها حدود بیست نفر است، پیش از این در بخش نگهبانی و حراست مشغول به کار بودند ولی با شروع بهرهبرداری پالایشگاه دهم بیکار شدهاند.
این کارگران میگویند: “با اتمام پروژه و بهرهبرداری از پالایشگاه بیکار شدیم ولی مسئولان وعده دادند که ما را به سرکار بازمیگردانند که این وعدهها محقق نشد. ما که سالها در این فاز پارس جنوبی کار کردهایم درست نیست که به بهانه اتمام پروژه بیکار شویم و نتوانیم چرخ زندگیمان را بگردانیم”.
یکی دیگر از این کارگران که بومی کنگان است، میگوید: “چهار روز است که مقابل پالایشگاه جمع شدهایم. با توجه به نابودی مشاغل محلی در منطقه مانند کشاورزی و صیادی به دلیل حضور صنعت؛ تنها مسیر درآمدی مردم منطقه، پالایشگاههای پارس جنوبی هستند که این مسیر نیز روز به روز برای بومیان مسدودتر میشود”.
او ادامه میدهد: “بهتر است مسئولان فکری به حال بومیهای بیکار شده بکنند چون اگر در پروژهها به کارگرفته نشویم، هیچ راهی برای امرار معاش در منطقه نداریم”.
پیش از این با پیگیریهای سکینه الماسی (نماینده مجلس) و وعدههای مدیرعامل منطقه ویژه قرار شده بود این نیروهای حراستی به صورت قرارداد موقت جذب شوند که از قرار معلوم این وعدهها به سرانجام نرسیده و این کارگران دوباره بیکار شدهاند.
فاز ۱۹ پارس جنوب یدر شهرستان کنگان واقع است.
شهروندان آبادانی بار دیگر خواهان بهبود آب شرب شدند
جمعی از شهروندان آبادان شنبه با ابراز نارضایتی از کیفیت آب شرب خود در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان حضور یافته و خواستار رسیدگی مسوولان به این معضل و حل مشکل آب شرب شدند.
شهروندان آبادانی در حالی که پلاکاردهایی با عنوان ‘ آب شیرین حق ماست’ و … دردست داشتند، از ساعت ده صبح امروز دراین محل حاضر شده و نسبت به سختی و شوری آب لوله کشی شهر معترض شدند.
معترضان با سردادن شعارهایی نارضایتی خود را از عملکرد فرماندار و مسئولین آب و فاضلاب این شهرستان ابراز کرده و خواستار رسیدگی به مشکل و تامین آب شرب بهداشتی شیرین شدند.
یکی از شرکت کنندگان در این تجمع به ایرنا گفت: “آب را به سختی تهیه می کنیم ، هرروز و هر شب برای تهیه آب آشامیدنی در صف های طولانی انتظار می کشیم”.
شهروند دیگری افزود : “آب منطقه جمشید آباد از ساعت ۱۲ شب به بعد ضعیف و در بسیاری مواقع قطع می شود که زندگی عادی ما را با مشکل روبرو کرده است”.
یکی دیگر از شرکت کنندگان در این تجمع با اعتراض به پرداخت قبض آب گفت: “قبض آب را برای آب شیرین پرداخت می کنیم نه آبی که بو و مزه لجن بدهد که آن هم با این حال به سختی در شبکه لوله کشی آب تامین می شود”.
محمد بوعذار از گرانی خرید فیلتر های تصفیه آب گفت و اظهار داشت : “در طول یکی ۲ ماه اخیر با توجه به بالا رفتن سختی آب فروشندگان فیلترهای دستگاه تصفیه آب قیمت را بالا برده و ما دیگر توان خرید فیلتر را هر ۲ روز یک بار نداریم”.
به گزارش ایرنا تجمع شهروندان آبادانی تا زمان مخابره خبر تجمع ادامه دارد و تلاش خبرنگار برای دریافت اطلاعات تکمیلی از مسئولین و ورود به فرمانداری بی نتیجه ماند.
شهروندان آبادان و خرمشهر در چند هفته گذشته به دلیل شوری بیش از حد آب رودخانه بهمنشیر که منبع اصلی تامین آب برای شبکه آبرسانی آبادان و خرمشهر است، با مشکلات زیادی روبه رو شده اند.
به گفته مسوولان برای برطرف کردن شوری آب شرب خرمشهر و آبادان ، طرح احداث سد خاکی مارد، اجرای مرحله دوم طرح آبرسانی غدیر و راه اندازی دستگاه آب شیرین کن در دست اجرا است.
راه اصلی بوشهر – شیراز بازگشایی شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان گفت: “آمد و شد در جاده اصلی بوشهر- شیراز که ظهر امروز در پی نارضایتی شماری از شهروندان وحدتیه ای بدلیل کمبود آب مسدود شده بود پس از بازگشایی به حالت عادی برگشت”.
جواد لقمان زاده روز شنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: “حدود ۸۰نفر از شهروندان وحدتیه ای ساعت ۱۱ تا ۱۳ امروز با پارک کردن خودروهای خود در جاده اصلی بوشهر – شیراز حدفاصل سه راهی وحدتیه برای مدت ۲ ساعت آمد و شد در این محور ارتباطی را مختل کردند”.
وی یادآورشد: “با پادرمیانی مسوولان فرمانداری دشتستان و شرکت آب و فاضلاب و دعوت از نمایندگان مردم و شورای اسلامی شهر وحدتیه جاده ارتباطی بوشهر – شیراز بازگشایی شده است”.
معاون فرمانداری دشتستان اضافه کرد: “از ابتدای خردادماه آب ورودی از تصفیه خانه بوشیکان کازرون در استان فارس به شهرستان دشتستان ۳۰هزار متر مکعب کاهش یافته است که این امر توزیع آب در دشتستان را به خصوص شهرهای برازجان ، وحدتیه ، آبپخش و شبانکاره با مشکل روبرو کرده است”.
لقمان زاده گفت: “این امر باعث شده تا آب خط انتقال به شهر وحدتیه ۵۰ درصد کاهش پیدا کند”.
وی ادامه داد: “درصورتیکه ۱۰هزار متر مکعب آب به شهروحدتیه اختصاص یابد مشکل توزیع در این شهر برطرف خواهد شد”.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان گفت: “برنامه ریزی برای راه اندازی تصفیه خانه ۱۰هزار متر مکعبی در شهر وحدتیه انجام شده است”.
شهر وحدتیه با حدود ۱۵هزار نفر جمعیت قطب تولید و بسته بندی خرمای استان بوشهر در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شرق بوشهر واقع شده است.
.ساکنان مسکن مهر دگایران خواستار رفع مشکلات شان شدند
، تعدادی از ساکنان مسکن مهر ۱۷۲۸ واحدی دگایران سنندج روز شنبه در اعتراض به بالا بودن سود مشارکت و تاخیر در تحویل واحدها، مقابل دفتر شرکت سازنده تجمع کردند.
حدود ۳۰ نفر از ساکنان این واحدها مقابل شرکت سازنده این واحدها (نیما سازه گستر سنندج) در خیابان سعدی این شهر تجمع کرده و خواستار پاسخگویی مسئولان این شرکت و توضیح در خصوص علت تاخیر در تحویل این واحدها شدند.
یکی از ساکنان مسکن مهر دگایران در خصوص علت حضورشان در این مکان گفت: “مشکل اساسی ما بالا بودن سود مشارکت و ناتوانی در پرداخت اقساط بانکی است ضمن اینکه به دلیل تاخیر شرکت مذکور در تحویل واحدها متضرر شدیم”.
سیف الله رحیمی به خبرنگار ایرنا اعلام کرد: “کار ساخت این واحدها در سال ۸۹ آغاز شد و قرار بود شرکت سازنده در مدت ۲ سال واحدها را تحویل دهد ولی بیش از چهار سال تاکنون تاخیر داشته است”.
وی با اشاره به اینکه شرکت نیما سازه شهریور سال ۹۶ واحدها را تحویل متقاضیان داد، یادآور شد: “طبق قرارداد اولیه این شرکت باید در قابل هر روز تاخیر در تحویل واحدها جریمه پرداخت کند که این اتفاق هم نیفتاد”.
رحیمی همچنین امکانات و تجهیزات مسکن مهر یک هزار و ۷۲۸ واحدی دگایران را دارای کیفیت پایینی دانست و افزود: “رئیس شرکت سازنده نسبت به اعتراضات و خواسته های ساکنان پاسخگو نیست و همواره از پاسخگویی به معترضان خودداری می کند”.
پیمانکار طرف قرارداد این شرکت نیز نسبت به عدم پرداخت حق قرارداد ساخت اعتراض داشت و گفت: “تاکنون چند بار برای دریافت مبلغ های قرارداد به شرکت مراجعه کرده ایم اما نتیجه ای حاصل نشده است”.
یکی از مسئولان شرکت نیماسازه گستر سنندج هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: “تاخیر در پرداخت پیش پرداخت ها از سوی متقاضیان موجب تاخیر در تحویل واحدهای مسکن مهر دگایران شده است”.
وی با اشاره به اینکه تاکنون یک هزار و ۳۵۰ واحد به متقاضیان تحویل داده شده است، افزود: “تمام واحدها آماده تحویل است اما هنوز ۵۰۰ متقاضی برای تحویل واحدها به این شرکت مراجعه نکرده اند”.
وی یکی دیگر از دلایل تاخیر در تحویل واحدهای مسکونی دگایران را عدم واگذاری امتیازات آب، برق و گاز توسط شرکت های خدمات رسان در زمان مقرر دانست و یادآور شد: “بالا بودن سود مشارکت ارتباطی با شرکت سازنده ندارد و ساکنان باید از طریق مسکن و شهرسازی و بانک مسکن پیگیر این مشکل باشند”.
این کارمند شرکت نیماسازه گستر سنندج که خواست نامی از او برده نشود، گفت: “با وجود عدم پرداخت به موقع پیش پرداخت ها توسط متقاضیان، این شرکت به بسیاری از تعهدات خود در قبال واحدهای مسکونی عمل کرده است”.
به گزارش ایرنا، تاکنون ساکنان مسکن مهر دگایران چندبار نسبت به تاخیر در تحویل، اقساط بالای تسهیلات دریافتی و هزینه های چندگانه این واحدها اعتراض کرده اند.
از مجموع ۳۴ هزار واحد مسکن مهر در تعهد برای شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر در استان کردستان تاکنون افزون بر ۲۶ هزار واحد آن اجرا و تحویل متقاضیان شده است.
تجمع اعتراضی زنان ایرانشهر در برابر مسجد شهر
، شماری از زنان ایرانشهر در اعتراض به «متجاوزان» در برابر مسجد جامع این شهر تجمع کردند.
این معترضان از زنانی که قربانی تجاوز شدهاند، حمایت کردند و از آنها خواستند که سکوتشان را بشکنند. آنها حمایتشان از امام جمعه اهل سنت ایرانشهر را نیز اعلام کردند. روی برخی از پلاکاردهای آنها نوشته بود: «خواهرم نترس سکوت را بشکن»، «مولوی طیب تنها نیست»…
مولوی طیب ملازهی، امام جمعه ایرانشهر در خطبههای عید فطر از ۴۱ مورد تجاوز گروهی اخیر در این شهر استان سیستان و بلوچستان پرده برداشت و بعدتر گفت که «تیم» عامل این تجاوزهای جنسی، «زر و زور» داشته است. اما محمدجعفر منتظری، دادستان کل ایران این موضوع را تکذیب و اعلام کرد که عامل انتشار خبر تجاوز به تعدادی از دختران در ایرانشهر تحت تعقیب قرار گرفته است. «عامل اصلی» تجاوزها نیز به گفته دستگاه قضائی دستگیر شده است.
تا کنون چندین تجمع زنان در حمایت از قربانیان تجاوزهای گروهی ایرانشهر برپا شده؛ تجمعهایی که همگی آسیبدیدگان را به شکستن سکوت و شکایت از عوامل این کار دعوت میکنند.