صدور ۲ حکم اعدام در ۲ پرونده جداگانه

مورخ ۳۱ خرداداه ۱۳۹۷، علی القاصی‌مهر در نشست خبری اظهار داشت: “رئیس‌کل دادگستری استان فارس ورودی پرونده‌های مربوط به محاکم قضایی فارس را ۹۷۵ هزار و ۹۴۰ فقره پرونده اعلام کرد و گفت: “این رقم بیانگر آن است که در سال گذشته در مقایسه با سال ۹۵ آمار ورودی پرونده‌های استان ۳.۲ درصد افزایش داشته است”.

القاصی‌مهر با تصریح اینکه دستگاه قضایی تولیدکننده و مسئول افزایش ورودی پرونده نیست، بیان کرد: “علل افزایش پرونده‌های قضایی را باید در مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بررسی کرد زیرا امروزه میانگین سنی جرم متفاوت شده و کاهش یافته است”.

وی عنوان کرد: “کاهش میانگین سن ارتکاب جرم در استان فارس بسیار نگران‌کننده است زیرا بررسی آمار زندانیان نشان می‌دهد که بیشترین تعداد زندانیان را گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال تشکیل می‌دهد”.

القاصی‌مهر همچنین به صدور حکم محاربه برای متهم به سرقت مسلحانه بانک‌های شیراز و اصفهان در یکی از پرونده‌های مرتبط اشاره کرد و گفت: “این سارق تک‌رو به اتهام مباشرت در ۲۳ فقره سرقت مسلحانه، ایجاد ناامنی و وحشت عمومی از سوی دادسرای عمومی و انقلاب شیراز و در فروردین امسال به اعدام محکوم و پرونده برای رسیدگی به فرجام‌خواهی متهم به دیوان عالی ارسال شده است”.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی: حکم اعدام برای پزشک تبریزی

مورخ ۳۱ خرداداه ۱۳۹۷، رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: “حکم دو اعدام برای پزشک تبریزی صادر شده و منتظر رای دیوان عالی کشور هستیم”.

حکمتعلی مظفری رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به پرونده پزشک تبریزی گفت: “حکم اعدام برای پزشک تبریزی در دادگاه کیفری یک صادر شده است، ولی رای به دیوان عالی کشور رفته است و منتظر این هستیم تا دیوان عالی نطر خود را صادر کند، ولی به علت اینکه دو نفر کشته شده است حکم دو بار اعدام داده شده است و البته یک جریان دیگر هم در این پرونده وجود داشت که با ارائه رای نهایی ابعاد مختلف رای رسانه‌ای خواهد شد”.

وی افزود: “قرص برنجی که در پرونده پزشک تبریزی بود با انکار متهم روبرو شده بود که با آزمایش اثبات شد؛ چراکه شبهه‌ای در قرص ایجاد شده بود که چگونه با وجود خطرناک بودن این قرص که حتی متصدیان آزمایشگاه از چند متری به آن نزدیک نمی‌شدند آن خانواده متوجه بوی نامطبوع قرص نشدند، ولی در نهایت به دادگاه محرز شد که قرص برنج و یا مشتقاتی از این قرص در غذا‌ها استفاده شده بود”.

بیستم مهرماه ۹۵ همزمان با روز “تاسوعا” خبری مبنی بر فوت دو عضو خانواده یکی از پزشکان تبریزی در رسانه‌ها منتشر شد.

براساس گفته رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی، این پزشک مدعی شده بود که فردی چند غذای نذری در اختیار آن‌ها قرار داده و اعضای خانواده‎اش با مصرف این غذا مسمومیت پیدا کرده، راهی بیمارستان شده‌اند و در نهایت همسر و مادربزرگ این پزشک فوت می‌شوند.

غلامحسین ﻣﺤﺴﻨﯽ‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه نیز در یکصد و چهارمین ﻧﺸﺴﺖ ﺧﺒﺮی خود گفته بود: “پزشک تبریزی صراحتاً اعتراف کرده که غذا نذری نبوده است و خودم از رستوران تهیه کردم. فعلاً به اتهام قتل بازداشت است”.تسنیم / باشگاه خبرنگاران جوان 1 تیر