نماینده مجلس؛ ۱۲۰ هزار نفر محروم از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان

علیم یارمحمدی با اشاره لزوم بازسازی فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان و عزم وزارت آموزش و پرورش در این خصوص گفت: “شاخص اصلی در بازماندگی از تحصیل و پایین آمدن سطح آموزشی دانش‌آموزان در استان‌های محروم، فضاهای آموزشی نامناسب است و شاخصه‌های بعدی از جمله آموزشیاران و تغذیه دانش‌آموزان در رتبه بعدی قرار دارند”.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: “در برنامه پنجم توسعه کشور تصمیم ویژه‌ای اتخاذ شد مبنی بر اینکه برای توازن فضاهای آموزشی در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مبلغ ۶۰۰ میلیارد تخصیص یابد تا احداث فضاهای آموزشی به شکل مطلوب صورت بگیرد ولی متاسفانه تنها ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده که این مبلغ برای ترمیم و ایمن سازی فضاهای موجود هزینه شد”.

وی ادامه داد: “متاسفانه در سال جاری در شهر زاهدان تعداد ۲۰۰۰ نفر از تحصیل آموزشی به دلیل نبود فضای آموزشی و نبود کلاس درس محروم خواهند شد و در استان سیستان و بلوچستان تعداد ۱۲۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل بدلیل نبود فضای آموزشی و نبود کلاس درس وجود دارد و جای تاسف دارد که مسئولان نتوانسته‌اند این نقیصه را حل کنند”.

این نماینده مجلس در دوره دهم تصریح کرد: “موضوع فضای آموزشی مناسب در کشورهای پیشرفته مهمترین عامل و پارامتر سیستم آموزشی است ولی مسئولان آموزشی کشور، به بودجه مصوب نگاه سرمایه‌ای ندارند بلکه تنها هزینه‌های جاری را تأمین می‌کنند”.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بی توجهی به فضاهای آموزشی سبب ایجاد مشکلات آموزشی خواهد شد، خاطرنشان کرد: “هم اکنون در استان سیستان و بلوچستان ظاهر شده و کم‌کم به استان‌های دیگر نیز خواهد کشید و جبران این نقیصه برای نظام و دولت بسیار سخت و هزینه‌های هنگفتی دربرخواهد داشت؛ لذا مسئولان برای برون رفت از شرایط موجود باید تمهیدات ویژه‌ای در نظر بگیرند تا این نقیصه مرتفع شود و شرایط تحصیل در استان‌های محروم فراهم شود”. خانه ملت ۱۸ مرداد