عبدالغفور ایراننژاد با اشاره به جمعیت «۱۰۰ هزار نفری در حاشیه شهرهای چابهار و کنارک»، اظهار داشت: مردم حاشیهنشین چابهار بیش از ۲۰ تا ۳۰ سال است که از آب، برق، طرح هادی، مدرسه و امکانات بهداشتی- درمانی بیبهره هستند و در بدترین شرایط ممکن زندگی میکنند.
وی در ادامه افزود: متاسفانه هزاران نفر در گرمای شرجی ۴۰ تا ۵۰ درجه برق ندارند و هیچ اقدامی برای آنان در طول بیش از دو دهه انجام نشده است.
ایراننژاد تصریح کرد: ادارۀ برق چابهار برای هر اشتراک برق جدای از هزینه انشعاب، بیش از یک میلیون تومان وجه نقد به بهانههای مختلف میگیرد و باوجود شکایات و اعتراضها، قوه قضاییه ورود نکرده و همچنان هیچکس حریف اداره برق چابهار نشده است.
وی ادامه داد: مسئولان وزارت راه و شهرسازی در طول سالهای اخیر قولهای زیادی برای ساماندهی دادهاند، اما کار ساماندهی به کندی پیش میرود.
نماینده مردم چابهار تاکید کرد: مسئولان، بهویژه وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی و توسعه زیرساختها برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر از افرادی که در حاشیه شهرهای چابهار و کنارک سکونت دارند، تلاش کنند.
کارگاههای بزرگ و کوچک چابهار و کنارک تمایلی به جذب نیروی بومی ندارند
ایراننژاد همچنین با انتقاد از لغو مجوز فرودگاه در چابهار، خواستار احداث فرودگاه بینالمللی بر اساس جایگاه و اعتبار چابهار بهعنوان تنها بندر اقیانوسی شد و گفت: کارگاههای بزرگ و کوچک چابهار و کنارک تمایلی به جذب نیروی بومی ندارند، متاسفانه مسئولان در چابهار برای تخلیه و بارگیری یا بهکارگیری در شرکتهای مختلف از شهرستان های همجوار نیرو وارد میکنند. ایسنا 14مهر