گزارشی از آخرین وضعیت پرابهام هاشم خواستار، معلم بازنشسته در “بیمارستان اختلالات روانی” مشهد

هاشم خواستار، معلم بازنشسته و عضو کانون صنفی معلمان مشهد از روز سه‌شنبه در بخش روانی بیمارستان ابن‌سینای این شهر در بازداشت است.

یک منبع مطلع در این خصوص به گزارشگر هرانا گفت: “با وجود پیگیری‌های مکرر خانواده آقای خواستار و مراجعه به دادگاه انقلاب، کماکان نهاد بازداشت کننده ایشان مشخص نیست. با این وجود روز پنجشنبه ۳ آبان‌ماه همسر و فرزند آقای خواستار توانستند از معاون دادستان با هماهنگی آقای حیدری معاون سیاسی برای ساعت ۵ وقت ملاقات بگیرند. سپس نیروهای اداره اطلاعات اجاره ملاقات را به خانواده ایشان دادند”.


گفته میشود بازداشت و شیوه رفتار با این معلم بازنشسته به دستور دادستان شهر مشهد صورت گرفته است.
این منبع مطلع با بیان اینکه آقای خواستار روز پنجشنبه ۳ آبان‌ماه برای ملاقات با همسرش دست به اعتصاب غذای زده بود، افزود: “آقای خواستار در ملاقات در خصوص نحوه بازداشتش به همسرش گفته است که «عده‌ای لباس شخصی من را سوار آمبولانس کرده و مستقیماً به بیمارستان آوردند و سپس به من پابند زدند».

تا لحظه تنظیم این خبر کماکان از دلایل بازداشت آقای خواستار و چرایی نوع رفتار غیر معمول با این معلم با سابقه اطلاعی به دست نیامده است.

لازم به ذکر است که عصر روز سه‌شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷، هرانا گزارش کرد هاشم خواستار توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

یک منبع مطلع به گزارشگر هرانا گفته بود: “آقای خواستار سابقه هیچ بیماری و مشکی روانی ندارد و در زمان بازداشت، خودروی ایشان با تمام وسایل بدون قفل شدن در مقابل درب باغ رها شده بود که نشان دهنده شرایط خاص ایشان در زمان بازداشت بوده است”.

هاشم خواستار پیش‌تر نیز در تاریخ در ۳۱ تیرماه ۱۳۹۷ در جریان تجمع سکوت معلمان به همراه تعداد دیگری از معلمان بازداشت و به بازداشتگاه پلیس امنیت واقع در خیابان عباس آباد (وزرا) منتقل شده بود.

هاشم خواستار پیش از این از بابت پرونده‌ای که پس از پایان محکومیت دوساله‌اش از بابت پرونده‌ای گه از بایت انتشار نامه‌هایی که در زندان نوشته علیه وی مفتوحه شده بود، به پرداخت جزای نقدی بدل از حبس محکوم شد که در پی مخالفت با پرداخت آن مجددا بازداشت و روانه زندان وکیل آباد شده بود.

هاشم خواستار معلم بازنشسته ۶۵ ساله و عضو کانون صنفی معلمان ایران پس از رویدادهای انتخابات ۸۸ بازداشت و به مدت دو سال روانه زندان شده بود. وی نهایتا بدون بهره مندی از مرخصی در تاریخ هفدهم شهریور ماه ۱۳۹۰ آزاد شد. هرانا 4 آبان