اعتصاب غذای سهیل عربی و حاج جعفر کاشانی در زندان اوین

این دو زندانی روز جمعه ۲۹ شهریور اعتصاب غذای خود را آغاز کردند.
زندانیان سیاسی طی انتشار نامه‌ای بر حمایت خود از فرنگیس مظلوم اعلام کردند:
“صدای اعتراض مارا بشنوید. ما از درون این محبس صدای اعتراض شما را شنیدیم. رژیم جور و جهل را نمی خواهیم. ما زندانیان سیاسی محبوس در اوین نیز با اقدام به اعتصاب غذا همراه با مخالفان دیکتاتوری می شویم و خواهان سرنگونی ضحاک زمانه هستیم. به هر سو که می نگریم فقر، تضاد طبقاتی، ظلم به مردم را مشاهده می کنیم و هر آیینه سکوت به معنی هم دستی با ستمگران است.”

سهیل عربی و حاج جعفر کاشانی در نامه خود با اشاره به سحر خدایاری، زن جوانی که جلوی دادگاه خود را به آتش کشید نوشتند:
“سحر خود را به آتش کشید، فرنگیسها فریاد کشیدند و ما نیز با اعتصاب غذا می‌خواهیم خواب از سر جماعت بپرد. دژخیمان، مزدوران رژیم ارتجاع زادگاهمان را ویران کردند. مردم ما رنج و عذابی چهل ساله را تحمل کردند و حال وقت رهایی است. آری، ما از سحر، ستار، غلامرضا، محمد، وحید و مصطفی، صانع ها، علیرضاها آموختیم ایستاده مُردن به زِ تحمل ظلم بوده و هست.”
اینجانبان سهیل عربی، حمید حاج‌جعفرکاشانی خواهان آزادی بی قید و شرط فرنگیس مظلوم و سایر زندانیان سیاسی هستیم و بدینوسیله اعتصاب خود را به مردم آزادی خواه جهان اعلام می کنیم.

خانم فرنگیس مظلوم، مادر زندانی سیاسی سهیل عربی، در تاریخ ۳۱ تیر ماه توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد و هم اکنون در بازداشتگاه وزارت اطلاعات، بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری می شود. او فقط به خاطر دفاع از پسرش و صدای این زندانی سیاسی در زندان است.
وی در اعتراض به بازداشت غیرقانونی خود از ۲۵ مرداد دست به اعتصاب غذا زد.
حاج جعفر کاشانی، فعال مدنی و داور فوتبال، از سال ۱۳۹۷ در زندان است و از زمان دستگیری وی در شرایط سختی قرار دارد.
دفتر مرکزی ثارالله، یک نهاد امنیتی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سهیل عربی وبلاگ نویس و عکاس خبری ۳۳ ساله را در آبان ماه ۱۳۹۲ در خانه‌اش در تهران دستگیر کرد.
سهیل عربی قبل از انتقال به بند ۳۵۰ که تحت نظارت دادگستری ایران است، دو ماه را در بند دو الف سپاه در زندان اوین گذراند.
در تاریخ ۸ شهریور سال ۹۳ یک هیئت با پنج قاضی در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران عربی را به اتهام “توهین به پیامبر اسلام” به اعدام محکوم کرد.
علاوه بر این، در تاریخ ۱۳ شهرویر سال ۹۳، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران همچنین عربی را به جرم “توهین به علی خامنه ای و “تبلیغات علیه دولت” در سه پست خود در فیس بوک به سه سال محکوم کرد.
دو سال بعد، این حکم به هفت و نیم سال حبس کاهش یافت، همچنین دست به کپی کردن سیزده کتاب درسی شیعه و مطالعه تشیع گرفت. مانیتورینگ حقوق بشر ۲مهر