مولوی نقشبندی: چرا اجازه ساخت مسجدی برای اهل سنت در تهران داده نمی شود؟

مولوی عبدالغفار نقشبندی امام جمعه موقت راسک در خطبه های نماز جمعه این هفته جمعه ۱۹ مهر با اشاره به افتتاح معبدی برای هندوها در تهران بار دیگر خواستار ساخت مسجدی برای پیروان اهل سنت شد.

وی در این باره گفت: در هفته جاری شنیدیم که هندوها و سیک ها در تهران معبدی رو افتتاح کردند . که این نشان از نگاه بلند مسئولین دارد
آزادی ادیان و مذاهب یک حق شرعی و قانونی برای تمامی اقلیت هاست .
طبق شریعت مقدس اسلام و مطابق قانون اساسی کشور ، هیچ احدی حق سرک کشیدن و دخالت در اعتقادات و مذاهب سایر ادیان ندارد .

وی افزود: هماهنگونه که حق آزاد دادن به ادیان و مذاهب داریم، حق هم نداریم پا روی اعتقادات و باورهای درونی مردم بذاریم
ما حق نداریم به خاطر ایده و مرامشون، دین و مذهبشون ، اونها رو تحت فشار و خفقان قرار بدیم.

مولوی نقشبندی سپس گفت: برادران تشیع ما در شهر تهران که جمعیت آن ۸ میلیون هست ۲ هزار مسجد دارند و هنوزهم حجه الاسلام ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با گلایه از مسئولین عنوان کرده بود که اینها کم هستند ! حال من به عنوان یک شهروند کوچک اهل سنت این سوال را مطرح میکنم امیدوارم که شخص محترم رئیس جمهور که مجری قانون اساسی هستند، بتوانند به این سوال پاسخ دهند .

وی در ادامه از مسئولان پرسید: وجود معبد برای هندوها نشان از بصیرت مسئولین و وجود ۳۱ کلیسای مسیحیان در تهران نشان از درایت آنها و و جود آتشکده آتش پرستان نشان دور اندیشی آنان و آزادی بی حد و حصر برادران تشیع در انجام امورات مذهبی ،که به ازای هر ۴ هزار نفر برای آنها یک مسجدی وجود داره ، این عین حق و عدالت هست !
پس نبود یک مسجد برای یک میلیون اهسنت تهران اگر نشان از بی عدالتی و تبعیض نیست پس چیست؟!

امام جمعه موقت راسک ادامه داد: من از روی افراط نمیگویم ؛
این سخن من از روی تندروی نیست. ازروی تحریک احساسات و اقدام علیه امنیت ملی نیست
تشویش اذهان عمومی نیست .
و زبان هم بخاطر این سخن بریدنی نیست !
این سخن مرا به یاد داشته باشید من از روی دلسوزی و خیر خواهی میگویم و این سخن در تاریخ ثبت خواهد شد که نسل بعدی خواهد گفت که حدود چهل سال یک حکومت بنام اسلام در ایران حکومت کرد و به اهل سنت اجازه ساخت یک مسجد در تهران نداد.

لازم به ذکر است که جمهوری اسلامی می گوید در تهران برای اهل سنت ۹ مسجد وجود دارد اما اهل سنت با رد این موضوع می گویند آنها نماز خانه هستند که منازل استیجاری مردم اند و به عنوان مسجد محسوب نمی شوند و بر خلاف مساجد اهل تشیع، اجازه داشتن بلندگو و پخش صدای اذان و نماز هم ندارند. کمپین فعالین بلوچ ۱۹ مهر