ریختن سوخت در تالاب بین المللی میناب توسط ماموران دریابانی پس از مصادره


نجشنبه ۷ آذر ماموران دریابانی کرگان پس از توقیف قایقهای سوختبر اقدام به پاره کردن مشک های گازوئیل نموده و سوخت را وارد تالاب بین المللی منطقه کردند.

تالابهای شهرستان میناب یکی از مهمترین سایتهای زمستان گذرانی پرندگان در استان هرمزگان با زیست گاه بومی انواع پرندگان و ماهی ها در شرق هرمزگان بشمار می رود.

وجود درختان حرا وسواحل کم عمق در  این منطقه، زیستگاه مناسبی را جهت تخم ریزی و پرورش مراحل نوزادی آبزیانی از گونه های سخت پوستان وماهیان فراهم آورده که تاکنون ۱۴ گونه از پرندگان در این تاالاب شناسایی شده که در این میان تنها یک گونه با نام ماهی خورک سینه سفید بومی منطقه و بقیه پرندگان مهاجر وعموما زمستان گذران هستند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان میناب گفت : هر سال با شروع فصل سرما ، تالاب بین المللی رودشور ، شیرین میناب و سواحل هرمزگان پذیرای حضور این پرندگان زیباست.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان میناب گفت: امسال بیش از ۱۰۰ هزار پرنده از ۹۵ گونه پرنده آبزی و کنار آبزی و پرندگان شکاری به هرمزگان مهاجرت نمودند.

این مقام مسئول بیان داشت: وجود زمینهای غرقابی مناسب ترین شرایط را برای استقرار و رشد مانگرو در این منطقه فراهم ساخته چرا که همیشه مقدار زیادی آب در آنها جریان دارد و محلی برای تکثیر ماهیان و در ختان حرا بوده است چرا که درختان حرا در محل هایی می رویند که در مواقع مد به زیر آب می روند ودر نقاط مرتفع کمتر اثری از این گیاهان مشاهده می شود.

پشتاره اذعان داشت: زیست اکوسیستم مانگرو استفاده های چند جانبه ای برای مردم حواشی سواحل داشته که از آن جمله می توان به تهیه دارو،صمغ،تهیه عسل ،روغن گیاهی،سوخت خانگی،علوفه جهت دام ،تهیه چوب نیز جهت مصارف خانه سازی ،قایق و لنج سازی ، پرورش ماهیان و استفاده تفرجگاهی و… اشاره نمود.

هر گونه خالی کردن گازویل و مواد سوختی در این تالاب باعث به خطر افتادن جدی آبزیان و پرندگان و محیط زیست منطقه می شود که خسارت های جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.

مشک در اصطلاح محلی به نوعی محفظه های بزرگ برای نگهداری و حمل و نقل گازوییل است که عمدتا سوختبران از آن استفاده میکنند​ کمپین فعالین بلوچ ۷آذر