، اسفند ۹۵ بود که حسن روحانی در اجتماع پرشور مردم زاهدان در میدان گازی این شهر دستور بهره برداری از پروژه گازرسانی به زاهدان را صادر کرد که شعله گاز در میدان گازی زاهدان روشن شد. اما در فروردین ماه ۹۶ بود که ائمه جمعه شهرستانهای سیستان و بلوچستان در خطبه های نماز جمعه به غیرواقعی بودن گازرسانی در استان واکنش نشان دادند و گفتند که « دولت اقداماتی انجام داده اما بیش از اصل کار سر و صدای آن کار بوده و این صحیح نیست، طرح گازرسانی و روشن شدن مشعل گاز در زاهدان نمونه این اقدامات است.»
علیاکبر کیخا در خطبههای نماز جمعه زابل اظهار داشته است که « تحقق وعده دولت به مردم موقعی است که مشعل گاز در خانهها روشن شود، نه اینکه لوله گاز امروز بیاید و گاز چهار، پنج سال دیگر به منازل مردم برسد.»
آذرماه همان سال بود که حسن روحانی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و به دستاور روشن کردن تنها یک شعله گاز بالید. او در ادامه قول داد تا از مهرماه سال آینده گاز به زابل خواهد رسید اما هنوز گاز به خانه های اهالی سیستان و بلوچستان نرسیده و صف های تحویل مردمی برای دریافت گاز بر جای خود باقی است .
علی سیستانی فعال اجتماعی، رسانه ای در خصوص آخرین وضعیت گازرسانی در استان سیستان وبلوچستان به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت : خط لوله صلح بود که در زمان دولت آقای احمدی نژاد تا ایرانشهر کشیده شد و قرار بود تا به پاکستان و سپس هندوستان انتقال داده شود. اولین شهری که در استان در سال ۸۸ گاز کشی شد ایرانشهر بود اما باز روستاهای آن هنوز گاز کشی نشده است. قرار بود یک شاخه این خط لوله به مرز پاکستان برای صادرات برود و از آنجایی که ایرانشهر در وسط استان قرار دارد یک شاخه به شمال و یک شاخه به جنوب استان برود.
وی افزود: اما شاخه جنوب استان را به دلیل گرمسیری بودن منطقه به عقب انداختند اما شمال استان به دلیل چهارفصل بودن و سردسیری بودن آن، خط لوله را به زاهدان رساندند و آنجایی که آقای روحانی افتتاح کرد، فقط خط لوله به زاهدان رسید و خود شهر هنوز گازکشی نشده بود. هم اکنون نیز تنها ۵۰ تا ۶۰ درصد شهر زاهدان گاز کشی شده است بنابراین نزدیک ۴۰ درصد مردم از کپسول استفاده میکنند.
سیستانی با بیان اینکه آقای روحانی دو سال پیش قول داد که مهر سال ۹۷ گاز به زابل میرسد اظهار کرد: از خط لوله هیچ خبری نیست و حتی لوله کشی های شهری نیز انجام نشده است. بقیه شهرها نیز تنها ایرانشهر کامل گاز کشی شده است. زاهدان ۶۰ درصد و بقیه شهر ها نیز هیچکدام گاز کشی نشده اند.
این فعال اجتماعی گفت: تجربه همه سالهای ما این بوده است. اگر با یک قطار باری ۳۰ واگن گاز بیاورند مشکل استان تا یک ماه حل میشود اما متاسفانه نمیدانیم چرا اینکار را نمیکنند. فرماندار زابل میگوید ما مشکل گاز نداریم اما وقتی از خانه بیرون میآییم میبینیم که مردم در هر میدانی برای گاز صف کشیده اند. رکنا ۱۸آذر