علی ظاهریساری، فعال مدنی اهوازی و محبوس در زندان شیبان در دادگاه انقلاب این شهر به ۱۵ سال زندان محکوم شد
یکی از اتهامات مطرح شده برای این فعال مدنی، فعالیت های سیاسی برادر علی ظاهریساری در خارج از کشور و ارتباط با وی است که قبل تر نیز در شهریورماه ۱۳۹۶ در دادگاه انقلاب شهر اهواز با این اتهام مواجه شده بود.
کریم دحیمى فعال حقوق بشر پیشتر در مورد بازداشت این فعال مدنی به کمپین گفته بود:« على ظاهر سارى در ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ توسط اداره اطلاعات اهواز همراه چند ان از فعالان عرب بازداشت شده بود و پس از تحمل ۴ ماه بازداشت در سلولهاى انفرادى بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز همراه با شکنجه شدید جسمى و روحى که منجر به کشیدن ناخن هاى وى شده است،به زندان شیبان منتقل شده است. على ظاهر سارى، متولد اردیبهشت ۱۳۷۱، متاهل،فارغ التحصیل رشته حقوق، از اهالى کوى علوى(حى الثوره)شهر اهوازمى باشد.او فعال مدنى و فرهنگى مى باشد که در برگزارى شب هاى شعر عربى و زنجیره هاى حمایت از کارون و در اعتراضات به انتقال آب کارون و تخریب آثار تاریخى منطقه فعالیتهاى زیادى داشته است.»
کریم دحیمى در ادامه خاطر نشان کرد، «او در شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز به اتهام تبلیغ علیه نظام جمهورى اسلامى محاکمه و قاضى شعبه قرار ۱۰۰ میلیون تومان وثیقه براى او صادر کرده است اما اداره اطلاعات از آزادى موقت او تا صدور حکم ممانعت کرده است. در شهریور ماه ۱۳۹۶ دادگاه انقلاب او را دوباره از زندان شیبان به دادگاه احضار اما “على ظاهرى سارى” با اتهامات جدیدى مواجه مى شود،ارتباط با تشکیلات خارج از کشور،اقدام علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام. بنا به گفته بستگان او دو اتهام اضافه شده به هیچ عنوان در جلسات اولیه بازپرسى به او تفهیم نشده است.»
روز چهارشنبه۱۱ بهمن ۱۳۹۶ خانواده على ظاهرى سارى جهت ملاقات این فعال مدنی به زندان شیبان(مجتمع حرفه آموزى اهواز) مراجعه کرده که مسؤلین زندان به آنها مى گویند: على روز یکشنبه ۸ بهمن ماه به بازداشتگاه اداره اطلاعات منتقل شده است.
کریم دحیمى فعال حقوق بشر دراین رابطه گفتهبود: «قبل از انتقال على ظاهرى سارى به اداره اطلاعات در ۸ بهمن سال جارى، اداره اطلاعات خانواده او( همسر،پدر و دوتا خواهرش) را به ستاد خبرى احضار و از آنها مى خواهند جهت نجات جان “على” به برادر او “محمد ظاهرى سارى” که در خارج از کشور پناهنده شده است، فشار آورده و او را مجبور کنند از فعالیت در رسانه ها و مطبوعات عربی دست بردارد. این اولین بار نیست که نهادهاى امنیتى ایران خانواده روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر و فعالان مدنى وسیاسى را تهدید مى کنند و از آنها مى خواهند که بر فرزندانشان فشار آورده و از فعالیت آنها جلوگیرى کنند.» کمپین دفاع اززندانیان سیاسی ۱۳ اسفند