گزارشی از پنهانکاری‌ها در خصوص آمار کشته شدگان کرونا و افشاگری‌های هموطنان

در شرایطی که شیوع بیماری کرونا با سرعت چشمگیری در حال گسترش در تمامی شهرها می‌باشد و آمار کشته شدگان کرونا به بیش از ۱۵ هزار نفر رسید‌ه است اما مقامات حکومتی همچنان سعی در پنهان‌کاری و پوشاندن آمار و ارقام واقعی قربانیان کرونا می‌کنند.
در این‌جا به گوشه‌ای از ابعاد این فاجعه انسانی در کشور از زبان هموطنان پرداخته می‌شود.

پنهانکاری در رابطه با آمار کشته شدگان کرونا در نهاوند

روز پنجشنبه ۱۴ فروردین یکی از شاهدان عینی در بیمارستان علی مرادیان در شهر نهاوند گفت: عوامل حکومتی بخاطر اینکه آمار فوت شده های کرونا بالا نرود و در ضمن هزینه بیمارستان را نیز از خانواده ها بگیرند به خانواده های آنها میگویند سکته کرده و یا گفته میشود تنگی نفس داشته است.

افشای پنهانکاری در بیمارستان مدرس تهران توسط یکی از کادرهای پزشکی

روز جمعه ۱۵ فروردین یکی از کادرهای پزشکی بیمارستان مدرس تهران طی گزارشی یک نمونه از پنهانکاری های مسئولان حکومتی را افشا کرد و گفت بیماران کرونایی که قبل از آماده شدن جواب تست‌شان فوت می‌کنند به عنوان فوتی در اثر کرونا ویروس محسوب نمی‌شوند.
وی همچنین گزارش داد که فقط وسایل و تجهیزات بهداشتی برای مقابله با کرونا را به بخش آی سی یو می‌دهند. به همین دلیل خیلی از کادرهای درمانی به کرونا مبتلا شده اند.
این کادر پزشکی بیمارستان مدرس تهران افزود: «همکارانم مجبورند عصر تا شب فقط با یک لباس کار کنند و همان لباس را تمام وقت استفاده کنند که این باعث شده خیلی از آنها به ویروس کرونا مبتلا شوند. با این که خیرین کلی تجهیزات به بیمارستان داده اند از دادن تجهیزات و لباس کافی (به مدت ۱۸ ساعت) به پرسنل خودداری می‌کنند.»

این هموطن در پایان می‌گوید: «وضع حقوق هایمان افتضاح است. یارانه های ما را از دی ماه نداده‌اند یعنی ۴ ماه به ما بدهکارند. اصلا قرنطینه ای وجود ندارد. مردم خودشان رعایت می‌کنند و الا همه راهها تقریبا باز است. آمار مرگ و میر خیلی بالاست. تا کنون۹۰ نفر مرگ و میر فقط در بیمارستان مردس بوده».

گزارش یک پزشک از بیمارستان ارومیه

یک پزشک از بیمارستان ارومیه اطلاع داد که از ششم تا ۱۶ اسفند آمار فوتی ها ۱۰ برابر شد و هیچ موردی از بهبودی وجود نداشت. آنهایی که بهبود یافته اند، کرونا نداشته اند.
این پزشک همچنین تاکید کرد و گفت: «ما بسیار تحت فشار هستیم كه آماری بیرون ندهیم. ضمن اینكه آنهایی كه در خانه هایشان از كرونا می‌میرند زیاد هستند و هیچ جا به حساب نمی آید».
این دكتر تاكید كرد فاجعه در راه است زیرا كرونایی ها در خانه هایشان هستند.

شیوع گسترده کرونا در اصفهان

طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ فروردین ۹۹ در بیمارستان‌ های‌ صدوقی و کاشانی اصفهان تست کرونای بیشتر از ۲۰۰ بیمار مثبت تشخیص داده شده و تعداد کسانی که حالشان وخیم است زیاد می‌باشد.

وضعیت اسفبار مبتلایان به کرونا در ارومیه
روز شنبه ۱۶ فروردین یکی از هموطنان از ارومیه گفت: کسانی که کرونا گرفته اند در بیمارستان ها پذیرش نمی‌شوند و در قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند و بعد از فوت در روستاها دفن می‌شوند و آمارشان جایی ثبت نمی‌شود.
وی می افزاید: « تاکنون کسی در آذربایجان غربی بهبودی نداشته است . آنهایی که باصطلاح بهبود یافته بودند، بعد از چند روز فوت کردند. ضمنا سالن ورزشی ۲۰۰۰ نفری الغدیر ارومیه را تخت بیمارستانی چیده اند که به‌عنوان بیمارستان کرونایی‌ها از آنجا استفاده کنند. شخصی که بخواهد از وی تست کرونا گرفته شود باید۹۰۰ هزار تومان بپردازد».

یک هموطن دیگر از ارومیه گفت: «آمار کسانی که مبتلا به کرونا هستند اما در قرنطینه خانگی بسر می‌برند، بسیار زیاد است. بسیاری از آنها فوت می‌کنند اما کسی اطلاع پیدا نمی‌کند و در آمارها نمی‌آید. عمده این فوت شدگان در روستاها دفن می شوند که کسی هم مطلع نمی شود و جایی آمارشان به ثبت نمی‌رسد. هر کس که مبتلا می‌شود دیگر بهبودی در کار نیست و بعد از چند روز فوت می‌کند.

بستن و نرده کشی قبرستان باغ رضوان اسلام آباد غرب

یکی از شهروندان اسلام آباد غرب گفت:«جلادان خمینی» قبرستان باغ رضوان این شهر را نرده کشی کرده و نگهبان گذاشته اند که کسی وارد نشود.
آنها هرگونه اقدامی را برای پنهانکاری در مورد شیوع کرونا و آمار واقعی کشته شدگان انجام می دهند.
بستری بیمار کرونایی از اواخر آذرماه در بیمارستان روحانی بابل
روز شنبه ۱۶ فروردین یکی از پرستاران بیمارستان روحانی بابل گفت: در اواخر آذرماه گذشته از حوزه علمیه قم دو آخوند را به بیمارستان روحانی بابل منتقل و بستری کردند این آخوندها مبتلا به ویروس کرونا بودند ولی عملا اسمی از این بیماری و ویروس کشنده نزد پرستاران و پزشکان نبردند.
در نتیجه پرستاران و پزشکاران که در معرض این بیماران بودند و به آنها رسیدگی میکردند از این ویروس خبری نداشتند و بتدریج مبتلا شده و تعداد قابل توجهی از پرستاران و پزشکان از جمله ۹ پزشک فوت کردند.

کرونایی شدن کادرهای درمانی بیمارستان در جوانرود

روز شنبه ۱۶ فروردین یکی از کادرهای درمانی بیمارستان حضرت رسول جوانرود واقع در استان کرمانشاه گفت: «۶ نفر از کادرهای درمانی این بیمارستان به کرونا مبتلا شده و قرنطینه خانگی شده اند. بیمارستان حضرت رسول جوانرود ۹۰ تخت دارد اما مردم بخاطر ترس از مبتلا شدن به کرونا اساسا جرات آمدن به این بیمارستان را ندارند. به همین علت اکثر تخت ها خالی است و مردم خودشان را در خانه هایشان قرنطینه می‌کنند. بطوریکه در حال حاضر ۴ بیمار کرونایی در بیمارستان بستری هستند و بقیه در خانه هایشان هستند. تجهیزات این بیمارستان بسیار کم است و وضعیت هم هر روز بدتر از روز قبل می شود. بیماران بدحال را به کرمانشاه می فرستند.

بستری بیمار کرونایی از اواخر آذرماه در بیمارستان روحانی بابل

روز شنبه ۱۶ فروردین یکی از پرستاران بیمارستان روحانی بابل گفت: در اواخر آذرماه گذشته از حوزه علمیه قم دو آخوند را به بیمارستان روحانی بابل منتقل و بستری کردند این آخوندها مبتلا به ویروس کرونا بودند ولی عملا اسمی از این بیماری و ویروس کشنده نزد پرستاران و پزشکان نبردند.
در نتیجه پرستاران و پزشکاران که در معرض این بیماران بودند و به آنها رسیدگی میکردند از این ویروس خبری نداشتند و بتدریج مبتلا شده و تعداد قابل توجهی از پرستاران و پزشکان از جمله ۹ پزشک فوت کردند.

در کوهدشت واقع در استان لرستان یک بیمارستان دارد که آن هم در حال حاضر حدود ۳۰ بستری کرونایی دارد.
جوانه ها 18 فروردین