علیم یارمحمدی، نماینده زاهدان در مجلس دهم در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم استان سیستان و بلوچستان حدود ۷۴ درصد زیر خط فقر امنیت غذایی هستند و شغل ثابتی ندارند، اغلب به صورت روزانه فعالیت میکنند و روزمزد هستند بر همین اساس با اوج گرفتن کرونا نیز این مردم دست از فعالیت نکشیدند و نگرانی ما و سایر مسئولان نیز به همین خاطر بود.
یارمحمدی میگوید به دلیل پراکندگی جمعیت در استان، تعداد مبتلایان و جان باختگان کرونا محدود بود اما پس از اینکه مجوز شروع به کار و فعالیت از سوی دولت داده شد، آمار مبتلایان صعودی شد و همین موضوع موجب نگرانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شد.
این عضو کمیسیون عمران در ادامه گفتگو خود گفته است: «اگر دولت برای حمایت از افرادی که شغل ثابتی در سیستان و بلوچستان ندارند، تمهیداتی میاندیشید، ما امروز شاهد ابتلای مردم به کرونا نبودیم. به نظر میرسد دولت در موضوع حمایت از اقشار آسیب دیده سیستان و بلوچستان موفق عمل نکرد، چون ۷۰ درصد مردم آن منطقه به شبکه مخابراتی دسترسی ندارند؛ متاسفانه عمق این بیتوجهیها به پیش از انقلاب بازمیگردد.»
نماینده زاهدان در مجلس دهم با بیان اینکه باید نگاه ویژه به سیستان و بلوچستان داشته باشیم، گفت: «توسعه سواحل مکران و محور شرق دو سند معتبر برای سیستان و بلوچستان بود که توسط مرهبری ابلاغ شد و دولتها موظف به اجرای این سندها بودند اما متاسفانه مغفول ماند». کمپین فعالین بلوچ 5 اردی بهشت