، آرش صادقی در حالی وارد پنجمین سال حبس خود شد که در شرایط جسمی بسیار وخیمی به سر میبرد و باوجود به بیتوجهی مسئولین زندان نسبت به درمان وی، شرایط او بسیار خطرناک است.
آرش صادقی که تجربه چندین بازداشت را دارد، اولین بار ۱۸ تیر ماه ۱۳۸۸ در طی یک تجمع دانشجویی بازداشت شده بود. در آن زمان او دانشجوی فلسفه دانشگاه علامه بود و در جریان اعتراضات مربوط به انتخابات آن سال در تجمع دانشجویان مقابل دانشگاه علامه توسط مامورین امنیتی بازداشت و به بند امنیتی ۲-الف منتقل شد. آرش پس از ۵۰ روز با قید ضمانت موقتا آزاد شد، ولی طولی نکشید که مجددا در تاریخ ۲ دی ماه ۱۳۸۸ بازداشت و روانه زندان شد. این فعال مدنی اینبار نیز در تاریخ ۱۵ اسفند ماه همان سال با قید ضمانت از زندان آزاد شد و در این پرونده طبق رای دادگاه به ۴ سال حبس تعلیقی محکوم شد.
آرش صادقی پس از آزادی از ادامه تحصیل در دانشگاه منع شد و فعالیتش را در زمینه حقوق بشر در ایران گسترش داد. وی مجددا در تاریخ ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۳ به همراه همسرش گلرخ ایرایی بازداشت شد. در این پرونده گلرخ ایرایی پس از ۲۰ روز به قید وثیقه آزاد شد ولی آرش تا ۶ ماه بعد در بازداشت ماند و سپس با قید ضمانت ۶۰۰ میلیون تومانی موقتا از زندان اوین آزاد شد.
آرش صادقی از بابت این پرونده نیز در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد و با اتهامات «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «توهین به مقدسات» و «توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی» جمعا به تحمل ۱۵ سال حبس محکوم شد و این حکم در دادگاه تجدید نظر عینا به تایید رسید. بنا بر این حکم و احتساب حکم تعلیقی قبلی، آرش صادقی به تحمل ۱۹ سال حبس تعزیری محکوم شد.
گفتنی است، در صورت اعمال ماده ۱۳۴ (تجمیع احکام) این مدت به ۱۱ سال و ۶ ماه کاهش پیدا خواهد کرد با این حال کماکان از اجرایی شدن این ماده در مورد آقای صادقی خبری نیست. گلرخ ایرایی نیز در همین دادگاه به اتهام «توهین به مقدسات» و «تبلیغ علیه نظام» به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
پس از قطعی شدن محکومیت، آرش صادقی در تاریخ ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ در حالی که برای پیگیری پرونده خود و همسرش به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، بازداشت و جهت تحمل حبس روانه زندان اوین شد.
گلرخ ایرایی نیز در تاریخ ۳ آبان ماه ۱۳۹۵ با یورش مامورین امنیتی به منزل شخصی اش در تهران جهت اجرای حکم ۶ سال زندان بازداشت و روانه زندان شد. آرش صادقی در واکنش به این اقدام با نگارش نامهای از درون زندان ضمن غیرقانونی خواندن آن، اعلام اعتصاب غذای اعتراضی کرد. این زندانی سیاسی مدتی بعد با انتشار نامه ای دیگر به ذکر مستند موارد نقض شده در فرآیند بازداشت، بازجویی، تشکیل دادگاه و صدور حکم و سپس اجرای آن در پرونده همسرش پرداخت. اعتصاب غذای طولانی آرش صادقی جنجال بسیاری آفرید و واکنش بسیاری را در دنیا برانگیخت و حتی به ترند جهانی توییتر تبدیل شد. سرانجام پس از اعتراضات بسیار و هفتاد و دو روز اعتصاب غذای آرش، قوه قضائیه با مرخصی موقت گلرخ ایرایی موافقت کرد و آرش پس از آزادی گلرخ در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۳۹۵ به اعتصاب غذای خود پایان داد. آرش صادقی پس از پایان دادن به اعتصاب غذای خود، جهت درمان به بیمارستان منتقل شد ولی روند درمان کاملا طی نشد و به دستور ضابط پرونده اطلاعات سپاه ثارالله، وی به زندان اوین بازگزدانده شد. مرخصی گلرخ ایرایی نیز تمدید نشد و ایشان در تاریخ ۳ بهمن ماه ۱۳۹۵ مجددا توسط مامورین امنیتی بازداشت و جهت تحمل ادامه حبس روانه زندان اوین شد.
آرش صادقی در تاریخ ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۶ از بند ۳۵۰ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. با توجه به ناقص ماندن روند درمانی او و عوارض ناشی از اعتصاب غذا، حال جسمی آرش در زندان رو به وخامت گذاشت و تاکنون نیز این عوارض درمان نشده است.
از سوی دیگر، آرش صادقی در زندان به نوعی از سرطان استخوان به نام کندروسارکوم دچار شد و تحت عمل جراحی نیز قرار گرفت. براساس گزارشات منتشر شده، پس از انجام عمل جراحی بر روی دست وی، مامورین امنیتی علیرغم تجویز پزشک، با بستری شدنش در بیمارستان مخالفت کردند و آرش را به زندان رجایی شهر بازگرداندند که منجر به عفونت و از کار افتادن دست وی شد.
آرش صادقی اکنون از حق ملاقات و تماس تلفنی با همسر خود گلرخ ابراهیمی ایرایی که در زندان قرچک ورامین بهسر میبرد نیز محروم است. سازمان حقوق بشر ایران ۱تیر