ژنو: حکومت اسلامی ایران از عاملین گسترش گفتمان خشونت و نفرت پراکنی تقدیر بعمل می‌آورد

ژنو در سازمان ملل در سیزدهمین نشست این سازمان درباره ترویج گفتمان خشونت و نفرت پراکنی علیه ملیت‌ها و ادیان سخنانی را ایراد کرد.

تیمور الیاسی در آغاز سخنان خود تأکید کرده است: گسترش گفتمان خشونت و نفرات پراکنی علیه ملت کُرد و دیگر ملیت‌های ایران به بر روی کار آمدن حکومت اسلامی ایران برمی‌گردد.

این فعال حقوق بشر در سخنان خود اعلام کرده است: آیت‌الله خمینی نوزدهم آگوست ١٩٧٩ در بیانیه‌ای ضد انسانی فتوا جهاد علیه ملت کُرد را صادر و ملت کُرد را به عنوان ضد اسلام و ضد انقلاب قلمداد کرد و از این تاریخ به بعد کُردها قربانی گفتمان و سیاست خشونت‌آمیز حکومت و رسانه‌ها در ایران بودند و از مشارکت سیاسی در کشور محروم می‌باشند.

وی افزوده است: هر انتقادی از رهبران حکومت اسلامی ایران به عنوان توهین به نظام قلمداد می‌شود و براساس قوانین مبهم حکومت اسلامی ایران افراد منتقد با مجازات اعدام روبه‌رو می‌شوند.

نماینده جمعیت حقوق بشر کردستان – ژنو در سازمان ملل اظهار داشته است: ماده ٢٠ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل متحد، گفتمان خشونت و نفرت پراکنی را ممنوع کرده است، اما قانون اساسی ایران نه تنها از گسترش گفتمان خشونت و نفرت پراکنی حمایت می‌کند، بلکه از عاملین گسترش این گفتمان تقدیر بعمل می‌آورد.

الیاسی در ادامه سخنان خود تصریح کرده است: فوریه سال ٢٠٢٠، کاظم دارابی که به دلیل دست داشتن در ترور رهبران کُرد در برلین در سال ١٩٩٢ به حبس ابد محکوم شده بود و نزدیک به ١٥ سال در آلمان در زندان به سر برد، کتابی را تحت عنوان “نقاشی قهوه خانه” درباره ترور رهبران کُرد چاپ و منتشر کرد و کتاب وی به عنوان کتاب نمونه سال در ایران انتخاب و از سوی روحانی، رئیس اصلاح‌طلبان ایران مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت.

تیمور الیاسی عنوان کرده است: در حکومت اسلامی ایران عاملین گسترش گفتمان خشونت و نفرت پراکنی علیه ملیت‌ها و اقلیت‌های مذهبی مورد تجلیل و تقدیر قرار می‌گیرند و در این رابطه باید تحقیقاتی از سوی سازمان ملل صورت گیرد. جمعیت حقوق بشر کردستان ۳۰ آبان