قوچان؛ سکینه پروانه به زندان مرکزی مشهد منتقل شد

این زندانی سیاسی به دلایل نامعلوم از زندان قوچان به یک بازداشتگاه امنیتی در شهر مشهد انتقال یافته و صبح امروز به قرنطینه زندان منتقل شده است.

گفته می‌شود انتقال این زندانی سیاسی از زندان محل سکونت خانواده اش به زندان شهر مشهد در حالی صورت گرفته است که وی از زمان بازداشتش تاکنون به دلیل فشار سازمان اطلاعات سپاه از حق ملاقات با خانواده محروم بوده است.

این زندانی سیاسی ماه گذشته پس از آن که مسئولین زندان از احتمال تبعید وی به زندان اصفهان خبر داده بودند به مدت ۲۰ روز دست به اعتصاب غذا زده بود. وی در مدت اعتصاب غذا در حالی که چند روز اقدام به دوختن لب خود کرده توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود.

وی در اواخر فرودین‌ماه امسال از سلول انفرادی زندان قرچک ورامین به بیمارستان روانپزشکی امین آباد شهر ری منتقل و به مدت یک ماه علی‌رغم توصیه پزشکان به بازگردانندن وی به زندان، در شرایط سخت این بیمارستان نگهداری شد.

سکینه پروانه پیش از این با انتشار نامه‌ایی در تاریخ ۵ تیر جریان بازداشت و اذیت و آزارهایی که در دوران زندان تجربه کرده است را شرح داده بود. بر اساس گفته‌های خانم سکینه ماموران امنیتی جمهوری اسلامی اوایل پاییز ۱۳۹۸ او را به بهانه ملاقات با خانواده‌اش در شهر سلیمانیه کردستان عراق بازداشت و پس از انتقال به مرز ایران و عراق مدت ۱۰ روز را در بازداشتگاه‌های مریوان و سنندج گذرانده تا نهایتا به زندان اوین منتقل شده است. وی دوران بازداشت خود را تحت سخت‌ترین شرایط بازجویی همراه با شکنجه‌های جسمی در بندهای دو الف، ۲۰۹ و زنان زندان اوین گذرانده است.

پیام درفشان، وکیل این زندانی سیاسی در تاریخ ۵ خرداد امسال از صدور حکم ۵ سال حبس تعزیری و ۳ سال ممنوعیت از عضویت در گروه‌های سیاسی به اتهام «عضویت در گروه یا دستجات معاند نظام با هدف برهم زدن امنیت کشور» برای موکل خود خبر داده بود.

سکینه پروانه، فروردین‌ ماه امسال به دلیل شعارنویسی و سردادن شعار در زندان اوین به زندان قرچک ورامین انتقال یافت و پس از ۴ روز نگهداری در سلول انفرادی به بیمارستان روان‌پزشکی امین‌آباد شهر ری منتقل شده بود. وی در تاریخ ۱۴ تیر در حالی که آثار کبودی و ضرب و شتم روی بدنش وجود داشت مجددا به زندان اوین منتقل شد و دادگاه در مرداد ماه امسال وی را به اتهام «اغتشاش در زندان» به ۲ سال حبس محکوم کرد شبکه حقوق بشر کردستان ۲۴ آذر