حکم اعدام و شلاق یک متهم در تهران توسط دیوان عالی کشور تایید شد.
بر اساس این گزارش، نیمه شب شانزدهم تیرماه سال ۹۵ وقوع آتش سوزی یک دستگاه سمند در کمربندی پل فیروز آباد به سمت غنی آباد به ماموران کلانتری ۱۷۳ اعلام شد. مأموران وقتی به محل آتش سوزی رفتند به مهار آتش پرداختند و با جنازه سوخته یک مرد روبهرو شدند. جنازه این مرد که شواهد نشان می داد قبل از آتش سوزی با چاقو کشته شده است برای شناسایی به پزشکی قانونی منتقل شد.
سپس یک روز بعد زن ۳۹ ساله ای به پلیس آگاهی مراجعه کرد و از ناپدید شدن شوهر ۴۲ ساله اش خبر داد. وی در این خصوص گفت: “دیشب شوهرم بعد از خوردن افطاری خانه را ترک کرد تا به مادرش سر بزند. اما دیگر به خانه برنگشت”.
نشانی هایی که این زن از شوهرش ارائه داده بود با نشانی های جنازه ناشناس مطابقت داشت. به این ترتیب مشخص شد جنازه سوخته متعلق به بهرام است.
پلیس در بررسی ها به چندین پیامک که بین زن ۳۹ ساله پسرخاله اش به نام امیر رد و بدل شده بود پی برد. به این ترتیب امیر ۲۴ ساله که در نمایشگاه خودرو کار می کرد ردیابی و بازداشت شد.
امیر گفت: “شوهر دخترخاله ام مرد بد اخلاقی بود. او همیشه دخترخاله ام را اذیت میکرد و من خیلی به دختر خاله ام و دختران او علاقهمند بودم. آخرین بار وقتی دختر دوازده ساله آنها به من گفت پدرش او را کتک زده عصبانی شدم .من آن شب با دوستانم مشروب خورده و مست بودم که یک خودرو ۲۰۶ را از نمایشگاه ماشین برداشتم و به خانه خاله ام رفتم. من به بهانه ای از بهرام خواستم تا اجازه دهد ماشین را در حیاط خانه اش پارک کنم. دقایقی بعد از او خواستم تا مرا با ماشین خودش به نزدیکی خانه مان برساند. من سوار ماشین شوهر دختر خاله ام شدم. ساعت حدود یک نیمه شب بود که در حوالی اتوبان امام علی با چاقو چند ضربه به او زدم. ترسیده بودم به همین خاطر چندین ساعت با جنازه در خیابانهای گشتم و سپس او را به سمت جاده ورامین بردم. شیلنگ بنزین ماشین را بریدم و مقداری بنزین روی جنازه و داخل ماشین ریختم و سپس آن را آتش زدم. چاقو را در زمین کشاورزی حاشیه ورامین انداختم و به خانه برگشتم”.
به دنبال بازسازی صحنه جرم برای امیر به اتهام قتل، شرب خمر و آتش سوزی ماشین و برای دخترخاله اش به اتهام معاونت در قتل کیفرخواست صادر شد و به شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.
در آن جلسه اولیای دم درخواست اعدام را مطرح کردند.
در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک های موجود در پرونده امیر را به اعدام و به خاطر رابطه خارج از ازدواج به شلاق محکوم کردند. زن جوان نیز به خاطر معاونت در قتل به زندان و به خاطر رابطه با پسرخاله اش به شلاق محکوم شد.
حکم صادره در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و حکم اعدام و شلاق امیر و حکم زندان زن جوان مهر تایید خورد و قطعی شد.
رهایی یک زندانی از اعدام در تهران
پسر جوانی که سهسال قبل زن جوانی را به خاطر پایان رابطه پنهانیاش به قتل رسانده بود با پرداخت دیه از چوبه دار رهایی یافت.
بر اساس این گزارش، عصر روز نوزدهم دی ۱۳۹۵ بود که مردی وحشت زده به مأموران پلیس تهران خبر داد که همسر جوانش به طرز مرموزی به قتل رسیده است. با اعلام این خبر تیمی از مأموران پلیس در محل حادثه که خانهای در شهرک مسعودیه بود حاضر و با جسد زن جوانی روبهرو شدند که دست و پایش با روسری بسته شده بود. نخستین بررسیها حکایت از آن داشت که زن جوان بر اثر فشار بر عناصر حیاتی گردن به قتل رسیده و عامل قتل نیز طلاهای زن جوان و گوشی تلفن همراه او را سرقت کرده است.
شوهر مقتول به مأموران گفت: “مثل همیشه از محل کارم به خانه برگشتم، اما خبری از همسرم نبود. او تلفن همراهش را هم جواب نداد که پس از جستوجو متوجه پاهای همسرم زیر تختخواب شدم. او را از زیر تخت بیرون کشیدم که دیدم به قتل رسیده است”.
همزمان با انتقال جسد به پزشکی قانونی کارآگاهان به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران تحقیقات گستردهای را برای شناسایی متهم آغاز کردند.
بررسیها نشان داد مقتول از مدتی قبل با پسر جوانی به نام بهرام رابطه پیامکی داشته و بهرام پس از حادثه به مکان نامعلومی گریخته است. بنابراین مأموران بهرام را به عنوان مظنون به قتل تحت تعقیب قرار دادند تا اینکه مدتی بعد وی را دستگیر کردند.
متهم در بازجوییها گفت: “چند سال قبل با مقتول در تلگرام آشنا شدم. او به من گفت که مجرد است و به همین خاطر در تلگرام با هم ارتباط داشتیم. مدتی قبل از من خواست او را فراموش کنم و وقتی علتش را پرسیدم گفت که شوهر دارد، اما بعد از مدتی دوباره با من ارتباط برقرار کرد و گفت قصد دارد از شوهرش جدا شود. روز حادثه به دیدنش رفتم و او از من خواست رابطهام را قطع کنم که با هم درگیر شدیم و او را خفه کردم”.
متهم پس از تحقیقات تکمیلی در دادگاه به اعدام محکوم شد و رأی دادگاه پس از تأیید به شعبه اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران فرستاد شد.
همزمان با سیر مراحل اجرای حکم قاضی مریم خلیفه، دادیار اجرای احکام برای جلب رضایت اولیای دم اقدام به برگزاری جلسات صلح و سازش کرد تا اینکه چند روز قبل اولیای دم اعلام کردند به شرط دیه متهم را میبخشند.
رهایی از اعدام یک زندانی در سیمرغ
یک زندانی در شهرستان سیمرغ با کسب رضایت اولیای دم از اعدام رهایی یافت.
بر اساس این گزارش، در تیرماه سال جاری محکوم این پرونده در پی یک نزاع و درگیری خانوادگی اقدام به قتل کرد و با دستور قضایی و توسط نیروی انتظامی بازداشت و روانه زندان شد.
با توجه به ابراز ندامت و پشیمانی متهم، پرونده جهت جلب رضایت اولیاء دم و صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع که پس از تلاش و پیگیریهای مکرر رئیس حوزه قضایی سیمرغ و رئیس شورای حل اختلاف زندان قائمشهر منجر به رضایت اولیای دم و رهایی متهم از اعدام شد. رکنا /فارس / جوان آن لاین ۶ بهمن