در جریان اعتراضات اخیر در شهر سوسنگرد، دستکم ۳۰۰ تن از معترضین بازداشت شده اند.
بر اساس این گزارش؛ فردای نخستین روز اعتراضات در ۲۴ تیرماه، قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار خوزستان همهچیز را تکذیب کرد و گفت: «برخی بهدنبال تحریک مردم هستند و تصاویری جعلی از اعتراضات مردم در فضای مجازی منتشر میکنند». او مدعی شد: «در شهرهای خرمشهر و سوسنگرد اتفاق و اعتراضی رخ نداد اما کلیپهایی مربوط به گذشته در فضای مجازی منتشر میشود». اتفاقات بعدی نشان داد که سخنان استاندار اشتباه بوده است.
آنگونه که در گزارش همشهری براساس آمار سال ۹۷ آمده است، طی آن سال چیزی حدود ۳۰۰ تجمع و تحصن صنفی و غیرصنفی در استان خوزستان برپا شده است و در این زمینه در کشور رتبه اول را دارد. در همین روزها کارگران کارخانه نیشکر هفتتپه در خیابانهای شوش، برای عدمپرداخت حقوق و مشخصنشدن تکلیف خلع ید صاحبان کارخانه در حال اعتراضند. همه اینها با توجه به قابلیتها و فرصتهای استان برای مردم عجیب است. و اما در ماجرای آب، بیش از ۲۰ سال است که مردم به شیوههای مختلف زخم خورده و اعتراض کردهاند ولی شنیده نشد.
اعتراضات تا روز چهارم در سوسنگرد و شهرهای اطراف مسالمتآمیز بود. مردم در شهر راهپیمایی میکردند و برای آب شعار میدادند. فلکه لاله که یکی از میادین اصلی شهر است هر روز مقصد معترضان بود. بالاخره در روز چهارم با ورود یگان ویژه پلیس به منطقه سوسنگرد که غیربومی و ناآشنا به منطقه بودند فضا عوض شد. تا آن روز هیچ مسئول استانی یا ملی هم حاضر به صحبت با مردم نشد. پلیس با هدف تمامکردن تحصن به میدان آمده بود و مردم را با این سؤال مواجه کرد که با توجه به مسالمتآمیزبودن اعتراضات، چرا یگان ویژه با نیرو وارد شهر شده؟
بر اساس این گزارش حدود ۳۰۰ نفر فقط در سوسنگرد در این اعتراضات بازداشت شدند. هرانا ۱۴ مردادماه