روایتی از قتل عامدانه شهریار محمدی به دست نیروهای سرکوبگر در جریان خیزش انقلابی

شامگاه بیست و هفتم آبان‌ماه ١٤٠١، شهریار محمدی، معترض اهل بوکان بر اثر شلیک عمدی نیروهای سرکوبگر جان خود را از دست داد.

نیروهای سرکوبگر شامگاه چهارشنبه بیست و پنجم آبان‌ماه ١٤٠١ پس از جانباختن محمد حسن‌زاده، دیگر معترض اهل بوکان وی را شناسایی و مورد تعقیب قرار داده بودند.

یک منبع مطلع در گفتگو با کُردپا نحوه قتل عامدانه شهریار محمدی توسط نیروهای سرکوبگر را روایت می‌کند.

نحوه قتل حکومتی شهریار محمدی؛

این منبع مطلع به کُردپا گفت: شهریار محمدی در اوایل خیزش انقلابی زن، زندگی، آزادی فعالیت‌هایش را به صورت جدی و مستمر آغاز و پس از جانباختن محمد حسن‌زاده و اسعد رحیمی در جریان اعتراضات فعالیت‌های خود را علنی کرد و شامگاه چهارشنبه بیست و پنجم آبان‌ماه ١٤٠١ توسط نیروهای سرکوبگر شناسایی و مورد تعقیب قرار گرفت.

این منبع مطلع افزود: نیروهای سرکوبگر شامگاه بیست و هفتم آبان‌ماه ١٤٠١ از فلکه علی‌آباد تا بهزیستی بوکان را بستند و خودروی شخصی شهریار محمدی را محاصره و با مسلسل او را هدف قرار دادند و ماشین وی سوراخ سوراخ شده بود.

این منبع مطلع اظهار داشت: نیروهای سرکوبگر پس از شلیک به این معترض از بیم مردم و بالا گرفتن اعتراضات فوراً محل حادثه را ترک و شهریار محمدی پس از ٢٠ دقیقه اسم مادرش را فریاد میزند و ناله‌کنان درخواست کمک می‌کند.

این منبع مطلع ادامه داد: پس از ٤٠ دقیقه شهریار محمدی به بیمارستان منتقل و علیرغم عمل احیا وی جان خود را از دست می‌دهد. نیروهای سرکوبگر در بیمارستان خواسته بودند پیکر شهریار را با لگد به سردخانه بیمارستان منتقل کنند که با مقاومت خانواده محمدی روبه‌رو شده بودند.

این منبع مطلع اعلام کرد: میلاد محمدی برادر شهریار پیکر وی را به آغوش گرفت و به نیروهای سرکوبگر گفت به جنازه هم رحم نمی‌کنید و پس از مقاومت برادر شهريار به او شلیک می‌کنند و وی به شدت زخمی می‌شود.

به گفته این منبع مطلع به کُردپا، نیروهای سرکوبگر در بیمارستان به مادر شهریار محمدی یورش بردند و وی را تهدید کردند که اگر برای خاکسپاری پیکر فرزندش با آنان نرود دیگر مزار وی را نخواهد دید و بدین ترتیب پیکر شهریار شبانه با چند خودروی نظامی به آرامستان بوکان منتقل و تنها با حضور مادرش به خاک سپرده شد.

فشار نهادهای امنیتی بر خانواده شهریار محمدی؛

این منبع مطلع اعلام کرد: فقط یک روز خانواده محمدی تحت فضای شدید امنیتی و محاصره مسجد توسط نیروهای یگان ویژه و بسیجی‌ها توانستند برای شهریار مجلس ختم برگزار کنند.

این منبع مطلع اذعان داشت: خانواده محمدی تا روز چهلم شهریار نتوانسته بودند مزار وی را ببینند.

این منبع مطلع تأکید کرد: خانواده محمدی برای رفتن بر سر مزار شهریار با محدودیت‌های اعمال شده از سوی نیروهای سرکوبگر روبه‌رو هستند و اگر فراخوانی منتشر شود با خانواده تماس گرفته می‌شود و آنان را تهدید می‌کنند که از حضور در مراسمات خودداری کنند.

شهریار محمدی متولد پنجم اردیبهشت‌ماه ١٣٧٣ در بوکان است.

کُردپا: 3 اردیبهشت 1402