مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۴، صبح امروز (شنبه، چهارم آذرماه) جمعی از کارکنان پایگاههای بهداشت استان اصفهان در اعتراض به مطالبات مزدی پرداخت نشده خود تجمع کردند.
در این تجمع که مقابل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، حدود دویست نفر از این کارکنان شرکت داشتند.
تجمع کنندگان که بهصورت پیمانکاری در پایگاههای بهداشت شهرستانهای مختلف استان اصفهان مشغول به کارند، میگویند دستکم در سه ماه گذشته مطالبات مزدی آنها پرداخت نشده است.
این افراد که بیشتر دارای مدارک کاردانی و کارشناسی در رشتههای مامایی و بهداشت هستند از سال ۹۴ زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نقاط مختلف شهرستانهای اصفهان به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی گروههای مختلف جمعیتی مشغولند.
به گفته یکی از معترضان از اردیبشهتماه سال جاری، همزمان با جابجایی پیمانکار، مزایای مزدی آنها به نسبت سالهای قبل کاهش چشمگیری پیدا کرد و در مرحله بعدی از نیمه تابستان، در پرداخت مزایای مزدی آنها تاخیرهایی اتفاق میافتد که تا به امروز ادامه داشته است.
وی افزود: “همزمان با پایان مدت قرارداد، زمزمههایی در مورد تعدیل شماری از افرادی که در این مراکز مشغول کارند، شنیده میشود”.
امیدواریم مشکلات حل شود
در همین باره مدیران یکی از شرکتهای پیمانکاری که کارفرمای بخشی از معترضین است و در اجرای طرح تحول سلامت با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همکاری میکند به ایلنا گفت: “این مشکل در تمامی شهرستانهای استان اصفهان عمومیت دارد. در همه شهرستانها کارکنان، معوقات مزدی دارند”.
وی افزود: “با مسئولان استانی در تماس هستیم و امیدورایم با پیگیریهای دانشکده علوم پزشکی اصفهان علاوه بر پرداخت مطالبات معوقه، مسئله تعدیلها و کاهش دستمزدها هم مرتفع شود”.
تجمع کارکنان تعاونی های سهام عدالت در برابر ساختمان وزارت اقتصاد
مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۴، جمعی از نیروی کار شاغل در شرکتهای تعاونی سهام عدالت صبح امروز ( شنبه ۴ آذر ماه) با تجمع در مقابل ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی به نامشخص بودن وضعیت شغلی وعدم پرداخت معوقات مزدی خود اعتراض کردند.
به گزارش ایلنا ،کارکنان حاضر در تجمع امروز که از نقاط مختلف کشور برای پی گیری وضعیت شغلی ومطالبات معوقه خود عازم تهران شده اند می گویند: “پس از ۱۱ سال فعالیت در دفاترشرکتهای تعاونی سهام عدالت، هنوز وضعیت شغلیمان مشخص نیست در عین حال به دلیل پرداخت نشدن حدودا ۳۲ ماه از مطالبات مزدی مان در وضعیت بد معیشتی قرار داریم”.
علت برپایی این تجمع صنفی نارضایتی جمعیت هزارو پانصد نفری کارکنان دفاتر شرکتهای تعاونی سهام عدالت سراسر کشوراز بابت نامشخص بودن وضعیت شغلی و عدم پرداخت ۳۲معوقات مزدی عنوان شده است.
از قرار معلوم پیش از این میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی، در مورد وضعیت شغلی نیروی کار شاغل دفتر تعاونی سهام عدالت، گفته بود: “طی ده سال گذشته این کارگران برای به ثمر رساندن سهام عدالت زحمات زیادی را متحمل شده اند و که اکنون که موضوع سهام عدالت به سرانجام رسیده است این افراد انتظار دارند از نظر امنیت شغلی مشکلی نداشته باشند”.
پوری حسینی افزود: “قطعا این افراد در تشکلهای جدید و در بخشهای دیگر مورد استفاده قرار خواهند گرفت و همان گونه که معاون اول رییس جمهور نیز تاکید کردند مسلما تدبیری برای این موضوع اندیشیده خواهد شد”.
رانندگان شرکت اسنپ تجمع کردند
مورخ ۱۳۹۶/۰۹/۰۴، جمعی از رانندگان شرکت تاکسیرانی اسنپ صبح امروز مقابل دفتر این شرکت در خیابان گاندی تجمع کردند. اعتراض رانندگان به کاهش تعرفههای سفرهای شهری در دو ماه گذشته بازمیگردد .در مقابل اما شرکت اسنپ میگوید که تعرفهها را در این مدت کاهش نداده است.
جمعی از رانندگان شرکت تاکسیرانی اسنپ صبح امروز (شنبه/۴ آذر) مقابل دفتر این شرکت در خیابان گاندی تجمع کردند اعتراض رانندگان به کاهش تعرفههای سفرهای شهری در دو ماه گذشته بازمیگردد.
به گفته شماری از معترضان، تجمع امروز از ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و تا نزدیکیهای عصر ادامه داشته است.
رانندگان می گویند در شرایطی تعرفههای سفرهای شهری کاهش یافتهاست که هنوز رقم ۱۳ درصدی که توسط مدیران اسنپ از آنها به عنوان حق کمیسیون گرفته میشود، ثابت است.
از طرف دیگر رانندگان اسنپ همچنین میگویند که پرداخت بخشی از مزایای رفاهی که ارزش ریالی آن به صورت تقریبی معادل ۲ تا ۳ هزار تومان از هزینه هر سفر بوده است؛ متوقف شده است.
معترضین همچنین نسبت به اینکه مجبور شدهاند نرم افزار (اپلیکیشن) مسیریاب «ویز» را از روی تلفنهای همراه داری سیستم عامل آندورید پاک کنند، انتقاد دارند و میگویند: “با توجه به نقش کاربردی که این نرمافزار در مسیریابی آنها دارد، هنوز برایشان مشخص نشده که از چه برنامهای میتوانند به عنوان جایگزین استفاده کنند”.
در همین رابطه شرکت تاکسیرانی اسنپ در پاسخ به پرسشهای ایلنا با تایید تجمع امروز رانندگان مقابل شرکت، گفت: “برخلاف صحبتهای معترضان تعرفه های سفرهای شهری در دو ماه گذشته کاهش نیافته است و از طرف دیگر مدیریت اسنپ با دریافت نکردن حق کمیسون از رانندگان دارای طرح ترافیک و رانندگانی که مبدا یا مقصد سفرشان در محدود طرح ترافیک است تا حدودی به بهبود شرایط معیشتی آنها یاری رسانده است”.
در پاسخ اسنپ تاکید شده است که نرخ تعرفههای رانندگان همچون گذشته بنا بر شرایط ترافیکی و جوی افزایش یا کاهش ۱۰ درصدی دارد.
شرکت تاکسیرانی اسنپ در پاسخ به انتقادهای مطرح شده رانندگان درباره حذف مزایای رفاهی رانندگان تاکید کرد که اسنپ همواره در «باشگاه همراهان» خود طرحهای تشویقیای را در زمانهای مختلف برای رانندگان در نظر گرفته است که از جمله آنها «بیمه خودرو به همراهان» و همچنین، بیمه تکمیلی درمان بیمه تکمیلی SOS و بیمه بازنشستگی برای رانندگان اسنپ است.
اسنپ در پاسخ به اینکه چرا رانندگان مجبور به حذف برنامه مسیریاب ویز شدهاند، گفت: “حذف ویز دستور قضایی بود و اسنپ هم باید از این حکم تبعیت میکرد اما شرکت به دنبال طراحی و توسعه مسیریاب ویژه خود است اما این محصول تا تبدیل شدن به یک نرمافزار بالغ و کاربردی فاصله بسیاری دارد. با این حال به رانندگان توصیه میکنیم که در این مدت از نقشههای گوگل استفاده کنند”. ایلنا 4 آذر