یک زندانی در شهریار از اعدام رهایی یافت.
یک زندانی که شش سال قبل زن میانسالی را برای سرقت اموالش به قتل رسانده بود، از سوی اولیای دم بدون هیچ قید و شرطی بخشیده شد.
بر اساس این گزارش، ساعت ۲۱ روز پنجم خرداد سال ۹۲ بود که دختر جوانی با اداره پلیس تماس گرفت و گفت مادرش به طرز مرموزی به قتل رسیده است. با اعلام این خبر تیمی از مأموران کلانتری ۱۲۹ جامی راهی محل وقوع قتل زن میانسال شدند. مأموران در داخل پذیرایی با جسد خونین زن ۵۰ سالهای به نام گوهر که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود روبهرو شدند.
تحقیقات بعدی مأموران نشان داد عامل یا عاملان قتل پس از حادثه تعداد ۲۰ عدد النگو زن میانسال را نیز سرقت کردهاند.
مأموران پلیس در ادامه تحقیقات به رد پای مرد افغانستانی به نام نصیر رسیدند که برای نظافت به خانه مقتول رفت و آمد داشته بود. بررسیها نشان داد نصیر بعد از حادثه به کشور افغانستان گریخته است. بدین ترتیب مأموران متهم را تحت تعقیب قرار دادند تا اینکه پس از ۹ ماه دریافتند، وی دوباره برای کار به ایران برگشته است.
مأموران، نصیر را در ساختمان در حال ساختی دستگیر و به اداره پلیس منتقل کردند. متهم در بازجوییها به قتل زن میانسال اعتراف کرد.
وی گفت: “چند سال قبل برادر کوچکم برای کار به ایران آمد. او هر ماه برای پدر و مادرم مقداری پول میفرستاد، اما بعد از مدتی پولی نفرستاد تا اینکه به ایران آمدم و از طریق یکی از دوستانش فهمیدم برادرم با زن میانسالی آشنا شده و با او ازدواج موقت (صیغه) کرده و هر چقدر پول کار میکند به او میدهد. پس از این برادرم را به افغانستان بردم، اما مدتی بعد او قول داد که زن میانسال را فراموش کند و پولهایش را به افغانستان بفرستد. سپس او به ایران آمد، اما دوباره فهمیدم با گوهر ارتباط پیدا کرده است که خودم برای کار به ایران آمدم و به بهانه نظافت به خانه گوهر رفت و آمد کردم. به او گفتم که ارتباطش را با برادرم قطع کند، اما او مدعی شد که برادرم را نمیشناسد و من هم او را به قتل رساندم و طلاهایش را سرقت کردم”.
متهم در ادامه در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه و از سوی هیئت قضایی به اعدام محکوم شد. در حالی که متهم در یک قدمی چوبه دار قرار داشت اولیایدم به دادسرای امور جنایی آمدند متهم را بخشیدند.
رهایی جوان هرمزگانی از اعدام با گذشت اولیای دم
پدر و مادر هرمزگانی امروز با حضور رئیس سازمان زندانهای کشور از اعدام متهم به قتل پسر خود گذشتند.
علی اصغر جهانگیر با قدردانی از اقدام اولیای دم گفت: “توسعه فرهنگ صلح و سازش در جامعه از اهداف مهم دستگاه قضایی است”.
وی افزود: “شعبههای مددکاری زندانها در سراسر کشور به محکومان به اعدام خدمات حمایتی ارائه میدهند”.
پدر مقتول نیز گفت: “فرزندم ۵ سال پیش در یک نزاع شخصی با چاقو به قتل رسید که امروز از حق خود گذشتیم”. روزنامه جوان /صدا وسیما 13مهر